Krimi 30. september 2021

Hårrejsende billeder: Sarah Everard sad med håndjern på i sin morders bil

33-årige Sarah Everard blev lagt i håndjern og falskt anholdt for at overtræde lockdown-reglerne, af hvem der senere skulle blive hendes morder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det hjerteskærende øjeblik, hvor Sarah Everard bliver kørt væk - siddende på bagsædet af betjenten Wayne Couzens lejede bil, er blevet fanget på overvågningsvideo. 

Den 33-årige kvinde sidder hjælpeløs på bagsædet med håndjern på, før betjenten kører hende de knap 130 kimometer til hendes død.

Nye detaljer om det barbariske drab på Sarah Everard kom i går frem i retten. Her stod det klart, at Couzens stoppede den 33-årige kvinde på gaden og bruge corona-restriktioner som undskyldning til at anholde hende. 

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Foto: Ritzau Scanpix

Betjenten voldtog og kvalte Sarah Everard ihjel. Foto: Ritzau Scanpix

Overvågningsvideo fra et bilkamera viser den 33-årige stå på fortovet i Clapham, mens betjenten, som har håndjern i bæltet, taler med hende. 

Den unge kvinde blev kørt to timer til Dover, hvor Wayne Couzens flyttede hende fra den lejede bil til sin egen sorte Seat, før han kørte videre til Hoad's Wood, hvor han voldtog hende, kvalte hen med sit bælte og gemte liget i et køleskab. 

Inden det havde han brændt liget. Et overfald der havde været nøje planlagt i ugerne op til. 

På videoen kan man se betjenten vise sit politiskilt, og han påstod angiveligt, at den unge kvinde havde overtrådt coronarestriktionerne. 

Betjenten har selv erkendt hele hændelsesforløbet, men i retten blev også Sarah Everards familie indviet i de voldsomme detaljer, om hvordan Sarah brugte sine sidste timer. 

- Sarah døde under de mest frygtelige omstændigheder. Jeg er forpint ved tanken om, hvad hun måtte udholde, siger moren Susan. 

- Jeg afspiller det i mit hoved. Jeg gennemgår de frygtelige ting. Jeg spekulerer over, hvornår hun indså, at hun var i fare; jeg spekulerer over, hvad morderen sagde til hende. Hvornår han kvalte hende, hvor længe var hun ved bevidsthed, velvidende at hun ville død. Det er komplet tortur at tænke på. Sarah var i håndjern. 

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Foto: Overvågningsvideo

Overvågningsmateriale fra en forbipasserende bus viste Sarah Everard på bagsædet af Couzens, efter hun blev falskt anholdt. 

I retten kom det videre frem, at Sarah måske var i live i mere end fire timer. 

Sarah Everards mor sagde, at hendes datter mistede livet, alene fordi Wayne Couzens "ønskede at tilfredsstille sit eget perverse begær".

Få dage efter drabet tog den i dag fængslede morder sin familie med på tur, børnene legede tæt ved den sø, hvor han havde smidt liget af Sarah Everard. 

33-årige Sarah Everard forsvandt pludseligt på vej hjem fra en veninde. I en uge var den unge kvinde som sunket i jorden. En uge efter dukkede liget af hende op. 

Strafudmålingen finder sted i dag. 

Sponsoreret indhold