Krimi2. juli 2022

Grusomt fund: Afskåret hoved efterladt ved retten

Tirsdag blev der gjort et skrækkeligt fund, da et afskåret hoved var blevet efterladt ude foran en retsbygning. En 38-årig mand er anholdt i sagen
Det afskårne hoved blev fundet ude foran retsbygningen her i den tyske by Bonn. På fotoet er politiet igang med at sikre gerningsstedet.
Det afskårne hoved blev fundet ude foran retsbygningen her i den tyske by Bonn. På fotoet er politiet igang med at sikre gerningsstedet.
 Foto: Ritzau Scanpix

Et afskåret hoved blev tirsdag fundet ude foran en retsbygning i den tyske by Bonn.

Fundet fik tysk politi til at møde talstærkt op ude foran retsbygningen, der blev afspærret mens det chokerende fund blev undersøgt.

Kort tid efter kunne politiet fortælle, at de muligvis havde fundet kroppen til det afskårne hoved få hundrede meter væk fra retsbygningen ved floden Rhinen.

Det skriver The Mirror.

Mand anholdt

Tysk politi har efter fundet af det afskårne hoved anholdt en 38-årig mand, som de mistænker at have noget med sagen at gøre.

Den 38-årige mand sad angiveligt på nogle trappetrin tæt på, hvor man fandt det afskårne hoved, da politiet blev alarmeret om fundet.

Offeret menes at være en 44-årig hjemløs mand.

Kroppen blev fundet på et tilholdssted, der bliver benyttet af byens hjemløse om natten.

Baggrunden og motivet for drabet er endnu ukendt, fortæller en talsmand for det tyske politi.

Så en "genstand" på trappen

En ung mand, der var ude og drikke med nogle venner, opdagede det afskårne hoved.

- Først troede vi bare, at der lå en genstand. Først da vi kom tættere på, kunne vi genkende håret, har den unge mand udtalt.

Politiet efterforsker nu sagen, men har indtil nu kun fået sparsomt med informationer i forbindelse med den chokerende sag.

Sponsoreret indhold