Krimi23. april 2024

Grusomme billeder: Efterlod hunden alene for at flytte ind hos kæresten

Hunden sultede ihjel - efterladt alene af sin ejer gennem 10 år. ADVARSEL: VOLDSOMME BILLEDER!
Rocky led en langsom og smertefuld død.
Rocky led en langsom og smertefuld død.
 Foto: Animal Adoption UK

10 års hundevenskab blev smidt lige ud i skraldespanden, da 43-årige Carrie Hansford fik sig en ny kæreste.

Da hun valgte at flytte ind hos den nye kæreste, efterlod hun sin Staffordshire Bull Terrier for sig selv. Efterladt i bunker af skrald og hans eget affald.

Dyreværnet i England har delt grusomme billeder af Rocky, der ligger sultet ihjel i huset.

Den 43-årige kvinde havde set hunden dagen inden, han døde, men i stedet for at tilkalde hjælp, efterlod hun hans lille krop til at rådne, mens hun selv to tilbage til sin elskers hjem.

Det er kommet frem i retten ifølge DailyMail. https://www.dailymail.co.uk/news/article-13332927/Cruel-dog-owner-43-left-Staffordshire-Bull-Terrier-called-Rocky-starve-death-inside-filthy-house-moving-new-partner-spared-jail.html

Hun er nu blevet frataget retten til at eje dyr og en betinget dom på fire måneders fængsel. Hun blev også idømt 100 timers samfundstjeneste.

En ansat hos dyreværnet endte med at bryde in i huset i SouthHamptons i Hampshire med en dommerkendelse. Her fandt han hundens udsultetede og insektfyldte lig.

Den tidligere dyresygeplejerske Mark Knight har fortalt, hvordan han i huset blev mødt af en "overvældende lugt".

- Lugten afslørede med det samme, at der var noget galt, og mine tanke var hurtigt, at jeg ville finde noget dødt.

- Da jeg kom ud i køkkenet, så jeg øjeblikkeligt en del hundeafføring - svarende til månedsvis. Jeg kiggede ved køkkenbænken og så den udsultede hund på gulvet. Tydeligvis død.

- Det var meget foruroligende. Det er en af de værste sager, jeg har set i 10 år.

- Det er tydeligt, at ejeren efterlod hunden til døden. Hun kunne nemt have fået hjælp og assistance, og det ville have givet hunden en chance.

- Han havde ingen chance, fordi han blev låst inde uden mad og vand. Der var iturevne pakker alle steder. Hunden havde ledt efter mad og forsøgt at finde en måde at overleve.

I retten kom det frem, at Rocky led en lang, smertefuld død ved at have sultet og tørstet ihjel. Han vejede kun 6.75 kilo, da han blev fundet. Hans halsbånd var fire gange for stort til ham.

Det er uvist, hvor længe han lå død.

Sponsoreret indhold