Krimi24. november 2022

Grusom video: Her bliver fan brutalt tæsket efter Elton John-koncert

En mand blev slået og sparket i jorden efter en af popstjernens koncerter i sidste uge
Manden i den blå t-shirt slog og sparkede den anden mand i hovedet flere gange.
Manden i den blå t-shirt slog og sparkede den anden mand i hovedet flere gange.
 Foto: Screenshot

Han er heldig at være i live.

Sådan skriver TMZ, efter et voldsomt slagsmål til en Elton John-koncert i Los Angeles i sidste uge.

Her opstod der efterfølgende tumult på parkeringspladsen, hvilket udmøntede sig i, at en unavngiven mand blev tæsket på brutal vis.

Det amerikanske medie er således i besiddelse af en grusom video, hvor man kan se, hvordan manden bliver slået mindst fem gange i ansigtet, mens han bliver holdt nede på jorden af en mand i en blå trøje.

Da manden endelig får revet sig en smule løs, kvitterer ham i den blå trøje med et spark, der umiddelbart rammer manden midt i ansigtet.

Herefter kan man se, hvordan manden ligger fuldstændig ubevægelig på asfalten.

Der er dog ikke umiddelbart nogen, der hjælper ham. I stedet går en anden mand i en grå/sort t-shirt hen og giver ham endnu et slag i ansigtet.

Se videoen herunder (vi advarer om billeder, der kan virke stødende):

Ifølge flere amerikanske medier opstod tumulten, da manden, der blev tæsket, steg ud af sin bil for at spørge en gruppe mennesker, om de vidste, hvad der var sket med hans sidespejl.

Manden i den blå t-shirt har siden anskaffet sig en advokat, og advokaten har en noget anden forklaring på, hvorfor hans klient tæskede manden.

Han påstår nemlig, at manden kørte et sted, hvor der ikke måtte køre biler, og at han angiveligt ramte en kvinde med sit sidespejl.

Manden skal - ifølge advokaten - herefter have steget ud af bilen og råbt og skreget af kvinden, hvorefter han angiveligt tog hårdt fat i hende og smed hende ned i asfalten.

Mandens kone skal - igen ifølge manden i den blå trøjes advokat - også have ageret voldeligt ved at rive en af kvindens veninder i håret imens.

Ifølge advokaten tæskede hans klient kun manden, fordi han forsøgte at forsvare kvinden.

Advokaten nægter at dele navnet på sin klient, fordi han bliver svinet voldsomt til på sociale medier.

Identiteten på manden, der blev tæsket, er heller ikke offentliggjort. Ligesom det ikke vides, hvordan han har det fysisk efter de mange tæsk.

En kvinde, der påstår at være hans datter, har dog udtalt, at hendes far stadig er indlagt og har fået flere brud og hovedskader.

Sponsoreret indhold