Krimi7. januar 2022

Grusom mistanke: Blev dødsbrand startet af barn?

Fire voksne og otte børn omkom i en brand i den amerikanske by Philadelphia onsdag. Nu skal det undersøges, om branden ved et frygteligt uheld blev startet af et femårigt barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/22006476593704-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

12 mennesker – fire voksne og otte børn – mistede livet i en tragisk brand i et lejlighedskompleks i den amerikanske by Philadelphia.

Nu, et par dage efter ulykken, vil efterforskere undersøge, om et femårigt barn, som legede med en lighter, satte ild til et juletræ, kan have udløst dødsbranden.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Afsløringen er en del af en ansøgning om en ransagningskendelse, som føderale og lokale efterforskere har indgivet i arbejdet med at fastslå årsagen til branden, der startede omkring 06:30 lokal tid onsdag.

Jane Roh, der er talsperson for statsadvokat Larry Krasner, bekræfter indholdet i ransagningskendelsen, der først blev beskrevet af mediet The Philadelphia Inqurier, skriver AP.

Tre søstre og flere af deres børn omkom i forbindelse med branden, som samtidig bliver kaldt den dødeligste brandulykke i en privat ejendom siden 2017, hvor en treårig i New York-bydelen Bronx legede med et gaskomfur.

I første omgang oplyste brandvæsenet, at 13 personer var omkommet. Syv af disse var børn. Disse tal blev dog opdateret onsdag aften.

I stedet lød det, at fire voksne og otte børn var fundet døde.

Sponsoreret indhold