Krimi6. november 2022

Gravid kvinde knivdræbt: Gerningsmand er stadig på fri fod

Gerningsmanden, der torsdag aften stak en gravid kvinde ihjel, er stadig på fri fod – politiet melder yderligere ud senere søndag
Kvinden havde netop fået fri fra en vagt på dette plejecenter i Holbæk, da en hun blev hevet ud af sin bil og stukket ihjel.
Kvinden havde netop fået fri fra en vagt på dette plejecenter i Holbæk, da en hun blev hevet ud af sin bil og stukket ihjel.
 Foto: Mikael Rieck

Midt- og Vestsjællands Politi fortsætter efterforskningen af drabet på en 37-årig gravid kvinde i Holbæk og vil senere søndag give en status.

Det fortæller vicepolitiinspektør Kim Løvkvist søndag formiddag.

Den formodede gerningsmand er endnu ikke anholdt, og der er heller ikke nyt om de vidner, som politiet tidligere har efterlyst.

Det er ved at være godt 58 timer siden, en 37-årig kvinde på bestialsk vis blev dræbt i Holbæk. Ifølge TV 2 var hun gravid i syvende måned, og den lille dreng, der lå i kvindens mave, overlevede og er nu indlagt på Rigshospitalet.

– Barnet betragtes ikke til at være i fare, og sundhedspersonalet på hospitalet passer på det, siger Asger Bechstrøm, der er vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, til TV 2.

Offeret havde netop fået fri fra sit arbejde på et plejecenter i Holbæk og havde sat sig ind i sin bil, da hun blev overfaldet af en ung mand.

Han hev hende ud af bilen og stak hende ihjel.

Den gravide kvindes liv stod ikke til at redde, men det lykkedes læger at forløse barnet, en lille dreng.

Den formodede gerningsmand beskrives som 18-19 år, 170-175 centimeter høj og spinkel af kropsbygning med lange ben. Han er brun i huden og var torsdag aften iført en sort, kort jakke og en sort hue.

De to vidner, som politiet meget gerne vil tale med, blev set på Samsøvej tæt på gerningstidspunktet – torsdag aften klokken 23.10.

Sponsoreret indhold