Krimi4. juli 2020

Gravid kvinde fundet skudt - ved siden af hende lå et scanningsfoto med tvillinger

Den gravide kvindes kæreste er hovedmistænkt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/scanning-gravidkvinde.jpg
 Foto: Facebook / Darionne Burley

Politiet i Mansfield i Texas er ved at efterforske en ufattelig tragedie: En 26-årig gravid kvinde blev mandag fundet død i sin bil.

Darionne Burley blev fundet skudt på forsædet af en Honda Civic. Ved siden af hende lå hendes pung, hvor der stak et scanningsfoto ud.

Fotoet viste to små fostre, som blev kaldt Tvilling A og Tvilling B. Desuden var det angivet, at det var drenge, og at Darionne Burley var deres mor.

Ifølge lokalmediet Fort Worth Star-Telegram står der i en efterforskers skriftlige erklæring, at der lugtede af krudt i bilen, og den gravide kvinde var blevet skudt i hovedet.

På instrumentbrættet lå en billet til et såkaldt "gun show", hvor politiet mener, at hendes kæreste, 28-årige Maurice Smith, dagen før købte den pistol, som han skød sin gravide kæreste med.

Ifølge Smiths mor har de to haft et on/off forhold siden gymnasiet, og de havde netop holdt en "gender reveal"-fest, hvor de afslørede, de ventede to drenge.

Motivet står endnu ikke klart, ligesom Maurice Smith ikke har erklæret sig skyldig.

Han er stadig i politiets varetægt og er mistænkt for mord på adskillige personer. Det er en skærpende omstændighed, at ufødte børn også har mistet livet.

Sponsoreret indhold