Krimi21. januar 2024

Grænsekontrol finder stor mængde narko

Grænsekontrollen i Sønderjyllands gjorde i weekenden lidt af et chokfund, da de stødte på mere end 10 kilo hård narkotika
En bil med hele ni kilo kokain og fire kilo heroin blev i weekenden stoppet ved den dansk/tyske grænse på vej ind i Danmark.
En bil med hele ni kilo kokain og fire kilo heroin blev i weekenden stoppet ved den dansk/tyske grænse på vej ind i Danmark.
 Foto: Handout/Reuters/Ritzau Scanpix

I weekenden har grænsekontrollen i Sønderjylland afsløret en bil med flere kilo hårde stoffer, som var på vej ind i Danmark.

I bilen lå mindst ni kilo kokain og omkring fire kilo heroin.

Det oplyser en anklager fra Syd- og Sønderjyllands Politi om den sigtelse, som søndag er blevet læst op i et grundlovsforhør i Retten i Sønderborg.

Retsmødet er endt med, at dommeren har besluttet at varetægtsfængsle den anholdte fører af bilen frem til den 16. februar.

Manden er 69 år og hollandsk statsborger.

Han nægter sig skyldig i sigtelsen om smugleri, og han har kæret dommerens kendelse til Vestre Landsret, oplyser specialanklager Nuunu Rømer.

Dørene til retsmødet blev lukket, da manden skulle besvare spørgsmål, og da der blev fremlagt oplysninger fra politiets efterforskning.

Derimod er sigtelsen offentlig. Og heri beskyldes manden for at have kørt fra havnebyen Antwerpen i Belgien mod Danmark. Han ramte kontrollen ved 17-tiden lørdag.

Sponsoreret indhold