Krimi13. maj 2024

Gik viralt med kjolebillede: Nu indrømmer han at have forsøgt at kvæle kæresten

En mand, der blev verdenskendt på grund af en ganske særlig kjole, indrømmer nu, at han forsøgte at kvæle sin hustru
Keir Johnston, der blev verdenskendt på grund af en ganske særlig kjole, indrømmer, at han forsøgte at slå sin hustru ihjel. 
Keir Johnston, der blev verdenskendt på grund af en ganske særlig kjole, indrømmer, at han forsøgte at slå sin hustru ihjel.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Gik viralt med kjolebillede: Nu er han sigtet for drabsforsøg på sin hustru

Han – eller især hans kjole – blev verdenskendt i 2015. Men nu har skotske Keir Johnston liv taget en særdeles mørk og uhyggelig drejning.

For kort tid siden har den i dag 38-årige mand nemlig indrømmet, at han forsøgte at kvæle sin egen hustru.

Det skriver People.

Episoden fandt ifølge det amerikanske medie sted 6. marts 2022. Her overfaldt han sin hustru Grace og forsøgte at tage livet af hende. Han greb således fat om hendes hals og udbrød ”Nogen skal dø”.

Manden er i forvejen tiltalt for forsøg på manddrab. Desuden er han også anklaget for at have udøvet psykisk og psykisk vold mod sin hustru igennem et helt årti.

Keir Johnston blev for alvor kendt, da han delte et særligt billede af en kjole tilbage i 2015. Dengang kunne ingen nemlig blive enige om, hvilken farve kjolen havde.

Hele historien endte sågar med, at Keir Johnston og kæresten blev inviteret inden for hos talkshowværten Ellen DeGeneres, der endda forærede parret en rejse til Grenada og en check på $10.000, efter de afslørede, at kjolen i sandhed var sort og blå.

Nu er 38-årige Keir Johnston så tiltalt for et årelangt mareridt begået mod hustruen. Han har ifølge tiltalen også skubbet hende, råbt ad hende og altså truet med at slå hende ihjel i perioden april 2019 til marts 2022.

Sponsoreret indhold