Krimi 4. oktober 2021

Gabby Petitos mor sender direkte besked til efterlyste Brian

Gabby Petitos mor sender nu en direkte besked til svigersønnen, der er som sunket i jorden, efter hendes datter i sidste måned blev fundet myrdet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Moderen til Gabby Petito, der i sidste måned blev fundet myrdet i en øde nationalpark i USA, sender nu en direkte besked til den mand, der efter alt at dømme er den sidste person, der har set Gabby Petito i live.

På Twitter skriver Gabbys mor, Nichole Schmidt, at Brian Laundrie skal ”melde sig selv”, og moderen lægger ikke skjul på, at hun er rasende på Brian Laundrie, har har været som sunket i jorden, efter Gabby Petito blev fundet myrdet.

- Mor er ved at være vred. Meld dig selv, skriver Nichole Schmidt, inden hun i selvsamme Twitter-opslag skriver, at Gabbys far er enig med hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Instagram, Gabby Petito

Gabby Petito blev fundet myrdet i sidste måned. Foto: Privat/Instagram

22-årige Gabby Petito og hendes forlovede Brian Laundrie, 23, var i gang med en roadtrip gennem USA, da noget gik gruelig galt, da parret nåede Bridger-Teton National Park i Wyoming i september.

Brian Laundrie var den eneste, der vendte hjem fra turen, og han ønskede ikke at fortælle, hvad der var sket med hans forlovede.

Liget af Gabby Petito blev fundet 19. september – fem dage efter Brian Laundrie på mystisk vis forsvandt fra sine forældres hjem i North Port, Florida.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: YouTube

Politiet leder stadig med lys og lygte efter Gabby Petitos forlovede, Brian Laundrie. Foto: YouTube

Siden har politiet ledt med lys og lygte efter Brian Laundrie, og i sidste måned udstedte man desuden en arrestordre på den 23-årige mand.

Arrestordren er dog udstedt som følge af drabet på Gabby Petito, men fordi Brian Laundrie angiveligt har misbrugt hendes kreditkort. Man formoder dog stadig, at Brian Laundrie er den sidste, der har set den unge kvinde i live, og derfor vil politiet gerne tale med ham i forbindelse med drabssagen.  

Sponsoreret indhold