Krimi 21. september 2021

Fyns politi udsender flere oplysninger om tragisk dødsulykke i børnehave

Fyns politi har valgt at supplere den pressemeddelelse, som de tidligere udsendte vedrørende en 3-årigs tragiske død i en børnehave
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fyns politi har nu valgt at udsende en supplerende pressemeddelelse i kølvandet på den ulykke, der i sidste uge kostede en 3-årig dreng livet i en børnehave i Nyborg Kommune.

I den nye pressemeddelelse oplyser politiet, at ulykken skete, da drengen legede ved en nøddebusk.

Politiet ønsker dog ikke at komme nærmere ind på, hvad det er for en tragisk ulykke, der førte til drengens død. 

Forældrene til den 3-årige dreng udtrykker ifølge politiets supplerende pressemeddelelse anerkendelse af personalet på daginstitutionen.

Tidligere udsendte politiet en pressemeddelelse, hvori de oplyste, at ingen kan stilles strafferetlig til ansvar for, at den 3-årig drenge mistede livet.

Drengen mistede livet i en "meget tragisk hændelig ulykke", hedder det i politiets meddelelse tirsdag.

- Efterforskningen har vist, at der er tale om en meget tragisk hændelig ulykke, som ingen strafferetlig kan drages til ansvar for, skriver Fyns Politi knap en uge efter ulykken.

Den 3-årige dreng blev hastet til hospitalet efter den alvorlige ulykke på børnehavens legeplads onsdag den 15. september. Han afgik ved døden torsdag, har politiet tidligere oplyst.

Daginstitutionen Myretuen er en naturbørnehave, der ligger i Ullerslev i Nyborg Kommune. Herfra blev der slået alarm klokken 13.39 onsdag.

Umiddelbart efter bekræftede direktør i Nyborg Kommune Marianne Stentebjerg, at der var tale om en alvorlig ulykke, og at krisepsykologer blev kaldt til daginstitutionen.

Sponsoreret indhold