Krimi24. juni 2020

Fup-fodboldspilleren Bernio Verhagen dømt

Den falske fodboldspiller Bernio Verhagen er netop blevet idømt et år og tre måneders fængsel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bernio_verhagen_viborg_if.jpg
 (Foto: Viborg FF)

Retten i Viborg har netop idømt fodboldsvindleren Bernio Verhagen et år og tre måneders fængsel for vold mod sin ekskæreste.

Det skriver Ritzau ifølge Ekstra Bladet.

Verhagen frifindes for voldtægt.

I retten har hollænderens ekskæreste fra Chile forklaret, at hun blev slået hver eneste dag i den tid, hvor hun var i Danmark med Bernio Verhagen, der havde underskrevet en kontrakt med Viborg FF.

- Han var aggresiv og kontrollerede alt, hvad jeg gjorde og var hele tiden igennem min telefon, forklarede hun i retten ifølge TV midtvest.

Verhagen var tiltalt for i alt 11 forskellige forhold om vold, ulovlig trang, trusler, røveri og voldtægt.

Den unge fup-forboldspiller blev anholdt efter en episode i en kiosk i Viborg, hvor han kom op og slås med den chilenske kæreste.

Verhagen har nægtet sig skyldig i alle anklager undtagen en flugt fra politiet, som han har erkendt.

Men mens der imidlertidig er sat punktum i sagen om vold, trusler og voldtægt, så er en helt ny sag mod den tidligere Viborg-spiller igang.

Den 18. august skal Bernio Verhagen igen i retten for at forsvare sig imod forholdene om fodbold. Her er den 26-årige Verhagen tiltalt for bedrageri og dokumentfalsk i forbindelse med sin tid i Viborg FF.

Verhagen nåede ikke at være spiller for fodboldklubben særlig længe. Han blev nemlig allerede efter første træning smidt af holdet, fordi han evner på banen på ingen måde levede op til klubbens forventninger.

Viborg FF mener, at de er blevet udsat for snyd i forbindelse med Verhagens ansættelse hos dem.

Sponsoreret indhold