Krimi29. april 2024

To fundet døde i Esrum Sø: Politiet med ny udmelding

Nordsjællands Politi arbejder fortsat efter der i weekenden blev fundet to druknede personer i Esrum Sø
Politiet og deres teknikere rykkede lørdag ud til Esrum Sø, hvor to personer blev fundet døde. 
Politiet og deres teknikere rykkede lørdag ud til Esrum Sø, hvor to personer blev fundet døde.
 Foto: Presse-fotos

Nu fortæller Nordsjællands Politi, der arbejder med sagen, at de to afdøde personer endnu ikke er blevet endeligt identificeret, lyder det i deres døgnrapport.

Politikredsen fik anmeldelsen lørdag fra en borger, som havde set nogle ben i søens vand ved en badebro ved Fredensborg Slotspark.

I første omgang blev et lig bragt til land, men dykkere fandt efterfølgende endnu en afdød person tæt på, hvor den første blev fundet.

Politiet meldte i første omgang ud, at de ikke mente, at der lå en forbrydelse bag dødsfaldene - og sådan forholder det sig stadig, lyder dagens udmelding.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-29/Esrum-soe---To-personer-fundet-doede---28.-april-2024-1.jpg
Politiet og deres teknikere arbejdede henover weekenden ved Esrum Sø, hvor to personer blevet fundet døde.
 Foto: Politi

Mulig teori

I sidste uge efterlyste Nordsjællands Politi et søskendepar i 60'erne, som havde forladt deres hjem ved Kovangen i Fredensborg - ikke langt fra Esrum Sø.

Politiet arbejder blandt andet ud fra en teori om, at de to afdøde personer kan være søskendeparret - men de holder alle muligheder åbne, og arbejder samtidig ud fra andre hypoteser.

Nordsjællands Politi forventer, at de to afdøde vil blive endeligt identificeret i løbet af ugen - indtil da har politikredsen ikke yderligere kommentarer til sagen.

Sponsoreret indhold