Krimi5. juli 2020

Frygtelig ulykke: 32-årig kvinde dør efter fald fra forlystelse

En fransk kvinde blev erklæret død på stedet, da hun lørdag eftermiddag faldt fra en rutsjebane i forlystelsesparken Parc Saint-Paul i Beavais i det nordlige Frankrig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/000_par2731531-1920x1180we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

En forfærdelig ulykke har ramt forlystelsesparken Saint-Paul i Nordfrankrig, og en 32-årig kvinde er afgået ved døden - 11 år efter en lignende ulykke indtraf ved nøjagtigt samme attraktion.

Det skriver flere franske medier. Herunder Corrier Picard og Le Parisien.

Ulykken skete lørdags eftermiddag ved forlystelsen "Formula 1" - en rutsjebane, hvor de vognene som små separate racerbiler kører på skinner.

Offeret blev af grunde der endnu er uvisse, kastet af vognen i et sving. Hendes mand, der sad med hende i vognen, forsøgte at holde hende fast ved at gribe om hendes ben.

Redningsmænd forsøgte at genoplive kvinden i en time efter faldet fra forslystelsen, men desværre uden held. Ifølge det lokale medie Oise Hebdo var den 32-årige fra Normandiet - også i det nordlige Frankrig.

Hun besøgte Parc Saint-Paul med sin familie i forbindelse med sin søns 2 års fødselsdag.

Mine børn så det hele

Et vidne fortæller til avisen Le Parisien, at hun forfærdet så til, da kvinden faldt af vognen i et sving.

- Jeg hørte en mand skrige, så løb jeg om hjørnet og fandt den blodige kvinde. Hun bevægede sig slet ikke. Det var forfærdeligt.

- Mine børn var glade på vej rundt på skinnerne. Min datter så kvinden falde ud. Det er så chokerende, fortæller hun.

Direktøren for forlystelsesparken Gilles Campion fortæller til flere medier, at han er forfærdet over ulykken. Han fortæller, at rutsjebanen blev inspiceret senest den 15. juli, og her fandt man intet unormalt.

- Siden ulykken i 2009 har tusindvis af mennesker kørt denne tur uden problemer, men jeg er selvfølgelig dybt berørt af hændelsen, siger han.

To ulykker før

Ulykkeligvis er det ikke første gang, der har været alvorlige problemer med den russisk designede attraktion. I august 2009 faldt en 35-årig kvinde ud, da hun kørte turen med sine børn. Hun omkom på samme måde som den 32-årige kvinde lørdag.

Kun ganske kort tid efter installationen i 2005 svigtede rustjebanens bremser og 11 mennesker kom slemt til skade.

"Det er på tide, der er nogen, der iværksætter en ordentlig undersøgelse af denne her forlystelse," skriver en bruger på Twitter.

Søndag er politiets teknikere til stede omkring rustjebanen i parken i Beauvais, for gennemføre efterforskningen.

Sponsoreret indhold