Krimi5. marts 2021

Frøs i sin lejlighed: Fik et chok, da hun kiggede bag spejlet

Samantha og hendes to roommates gjorde et usædvanligt fund, da de løftede spejlet i deres New Yorker-lejlighed væk
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_79.png
 Skærmbillede: TikTok, Samantha Hartsoe

Der var altid hundekoldt ude på 26-årige Samanthas badeværelse. Faktisk kunne hun ind imellem mærke en lille brise langs sin kind.

Derfor besluttede hun sig sammen med sine samboer at undersøge det mystiske træk – som tilsyneladende kom fra spejlet over vasken.

Samantha Hartsoes gjorde store øjne, da hun løftede spejlet væk fra væggen. Hendes bizarre opdagelse i fire dele gå nu verden rundt.

For der var ikke tale om en lille sprække, end ikke et hulrum. Den unge kvinde fandt minsandten en hel lejlighed. Inde i sin lejlighed.

Udstyret med hjemmelavet pandelampe, ansigtsmaske og en god portion mod kravler hun ind i mørket.

Kold luft

Samantha fortæller til mediet Curbed, at selv hendes udlejer er efterladt i chok over den tomme lejlighed inde ved siden af hendes treværelses på Roosevelt Island.

Det hele startede, da hun kom hjem fra en vandretur over weekenden, hvorefter hun opdagede, at badeværelset var usædvanligt koldt.

- Det var underligt, for jeg har ikke nogen udluftning, som blæser kold luft. Da jeg undersøgt spejlet, så jeg, at det ikke var helt forbundet med væggen, og det undrede jeg mig over.

https://imgix.seoghoer.dk/samantha.png
 Foto: Instagram, Samantha Hartsoe

Den 26-årige kvinde bor sammen med to andre i en treværelses (?) på Roosevelt Island i New York. (Foto: Instagram, Samantha Hartsoe)

Hullet som dukkede op bag spejlet, lignede ved første øjekast et indhak, hvor der i sin tid har hængt et indbygget skab.

Tegn på liv

Hartsoes roomate John advarede hende mod at bevæge sig derind, men hun valgte alligevel at udforske den komplette treværelses lejlighed, hvor vinduerne stod på vid gab.

Hun fortæller videre, at den mystiske lejlighed ikk var helt tom. Der var tilsyneladende ”tegn på liv”.

- Da jeg så vandflasken, forventede jeg helt klart, at jeg ville møde nogen derinde. Og det gjorde mig bange.

Se hele Samanthas fascinerende opdagelse her:

Som hun bevægede sig længere ind, var det dog tydeligt, at den ekstra lejlighed var ubeboelig.

- Jeg ved stadig ikke, om det er under renovering, eller om det bare står tomt. Det ser virkelig gammelt ud, og der har ikke været nogen i et godt stykke tid. Badeværelset bestod alene af rør. Der var ikke noget bad eller toilet. Gulvet I køkkenet var revet op.

Flere brugere spekulerede videre i, om hun blot var endt i en tom nabolejlighed. Men da den evntyrlystne kvinde ville ud igen og tilbage til sine roommates, skulle hun gennem en anden opgang, ud på gaden og ind i sin egen bygning igen.

Spørgsmålet er, om Samantha og vennerne fremover skal betale ekstra i husleje, nu da de åbenbart har adgang til East Rivers svar på Narnia.

Sponsoreret indhold