Fritidsklubs store Lalandia-tur aflyst: Én mor får skylden

Pernille Biegel, der mor til en datter på femte klassetrin, er bestemt ikke blevet populær i sit nærområde. 

Datteren er medlem af en fritidsklubs kaldet LIffen, som havde planlagt en tur til Lalandia for 42 børn, hvoraf en af deltagerne var Biegels datter.

Arrangementet strider dog imod de gældende anbefalinger i forhold til corona, hvorfor Pernille Biegel kontaktede TV2 ØSTJYLLAND. I lokalmediet udtalte hun kritik af fritidsklubben, som dog holdt fast i beslutningen - i hvert fald i første omgang.

- Først og fremmest har det været en fælles beslutning mellem os, forældrene og forældrebestyrelsen. Forældrene har haft indtil klokken 12 tirsdag til at beslutte, om de vil have pengene tilbage, men langt størstedelen har valgt at deres barn skal med, fordi de stoler på, vi kan gennemføre turen sikkert, siger daglig leder af Liffen, Henrik Friis, til TV2 ØSTJYLLAND.

Der gik dog ikke længe, før beslutningen blev trukket tilbage og turen aflyst. Det bliver tilsyneladende set som værende Pernille Biegels skyld.

- Det har fået nogle hug, og nu er der nogle forældre, der kører hetz på mig. Jeg bliver anklaget for at være skyld i, at turen bliver aflyst, og at det er min skyld, at børnene nu er kede af det, fortæller Pernille Biegel til TV2 ØSTJYLLAND, men understreger, at hun ikke fortryder at have stået frem med navn. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Arkivfoto: (Foto: Ritzau Scanpix)

delt i facebookgruppe

Den noget rystede mor fortæller, at artiklen om turens aflysning bliver delt i lokale grupper på Facebook, hvor hun også bliver tagget. 

Her bedyrer personer, at det eneste, hun ville have, var opmærksomhed. 

Samtidig mærker Biegels datter også til moderens upopularitet, hvor de andre børn siger, at det er hendes skyld, at de ikke skal til Lalandia. 

Liffen har indkaldt til et møde i fritidsklubben, hvor de har fortalt til børnene, at det er Liffen selv, der har aflyst turen og ikke moderen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close