Friede til sin kæreste: Kort efter mistede han livet i helikopterstyrt

Foto: Privat

25-årige Stewart Graham levede en drøm, efter han var flyttet til Sydafrika, og snart skulle han også giftes med sin smukke kæreste, som han havde friet til.

Men i de tidlige timer 19. januar mistede han livet, da hans helikopter styrtede ned, mens han var i gang med at sprøjte med pesticider på en pæremark i Wolseley.

Stewart blev dræbt på stedet.

Det skriver The Sun.

En fire måneder lang efterforskningen er nu blevet færdig. Her er det blevet lagt fast, at der ikke var nogle mekaniske problemer med helikopteren i minutterne op til styrtet, ligesom styrtet heller ikke skyldes dårligt vejr.

Helikopteren, der var fyldt med 295 kilo kemikalier, fløj angiveligt ind i en elmast, knækkede midt over og styrtede med næsen først direkte mod jorden.

Den 25-årige mand var i luften fra klokken 4 om morgenen og landede kort før 5.40 for at fylde flere pesticider på flyet, før han igen var i luften.

Artiklen fortsætter under billedet ... 

 

Ti minutter efter hørte Koos Moller, der ejede farmen, en høj lyd. Der blev efterfølgende stille i et par sekunder, før der kom et høj knald.

Han skyndte sig over til helikopteren, hvor han fandt den 25-årige Stewart død. Og helikopteren blev fundet på taget omgivet af røg.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close