Krimi9. august 2022

Forslået efter dødsvold: Offer lå i op til et døgn i sit hjem

Den 70-årige mand fra Ringe, der døde natten til torsdag, blev udsat for grov vold med døden til følge
politi
 Foto: Politi.dk

Fyns Politis efterforskere prøver fortsat at finde frem til, hvem der i forrige uge udsatte en 70-årig mand fra Ringe for så grov vold, at han senere afgik ved døden.

Den ældre mand blev onsdag fundet ilde tilredt i sit hjem i Vesterparken i Ringe. Han blev bragt på hospitalet, men hans liv stod ikke til at redde.

Der er usikkerhed om, præcist hvornår overfaldet på manden fandt sted. Politiet har tidligere udtalt, at der kan være gået mellem et og to døgn, men det er efter afhøring af vidner om, hvornår han sidst er set, indsnævret til at være op til et døgn.

- Vi kan formentlig indsnævre tidspunktet i forhold til de vidner, vi har snakket med, så det er formentlig inden for et døgn, før han bliver fundet.

- Det er det tætteste, vi kan komme på, som det ser ud nu, siger politikommissær ved Fyns Politi Jack Liedecke tirsdag.

Han fortæller, at efterforskningen udover afhøring af vidner indebærer gennemsyn af videomateriale.

- Vi er ved at efterprøve vidner og i gang med at gennemgå videomateriale, som vi har sikret os, siger han.

Politiet har fået nogle henvendelser i sagen, som det er ved at bearbejde. Politikommissæren kan ikke sætte et præcist antal på.

Det var en bekendt til den 70-årige, som onsdag ved middagstid slog alarm efter at have fundet den forslåede mand i rækkehuset. Den 70-årige kom på hospitalet, men døde natten til torsdag.

Politiet har tidligere oplyst til Ekstra Bladet, at det ikke ser ud til, at der er fjernet værdier fra rækkehuset. Motivet for den dødelige vold er fortsat ukendt.

Den 70-årige var ikke kendt af politiet i forvejen.

Sponsoreret indhold