Krimi10. november 2022

Forfærdeligt: Spædbarn kæmper for livet efter angreb fra to pitbulls

Et syv måneder gammelt spædbarn kæmper på 7. dagen for sit liv, efter to pitbulls gik til angreb på den forsvarsløse baby
7 måneder gamle Semaj S blev i sidste uge angrebet af to pitbulls. Siden har spædbarnet kæmpet for sit liv på intensiv afdeling, hvor han fortsat er indlagt i kritisk tilstand.
7 måneder gamle Semaj S blev i sidste uge angrebet af to pitbulls. Siden har spædbarnet kæmpet for sit liv på intensiv afdeling, hvor han fortsat er indlagt i kritisk tilstand.
 Foto: GoFundMe

En mors værste mareridt blev i sidste uge til virkelighed.

For efter hun afleverede sin 7 måneder gamle baby hos babysitteren, endte den lille dreng med at blive angrebet af to pitbulls.

Efter det forfærdelige angreb blev babyen hastet på hospitalet, hvor han blev indlagt på deres intensive afdeling.

Siden har spædbarnet kæmpet for sit liv, og hans tilstand er fortsat kritisk.

Det skriver ugemagasinet People.

Den lille dreng, der i medierne blot bliver kaldt Semaj S, blev 3. november afleveret ved sin babysitter i den amerikanske hovedstad Washington D.C.

Men under pasningen forlod babysitteren huset for at ordne nogle ærinder, og Semaj S blev efterladt hos en anden voksen.

Det var herefter de to pitbulls gik til angreb på spædbarnet.

- Hver dag er en kamp for ham, og der opstår hele tiden nye komplikationer, har Semaj S's tante fortalt til et nyhedsmedie.

Søndag blev den lille dreng opereret for sine skader, men han er fortsat indlagt på intensiv afdeling og er i kritisk tilstand.

Årsagen til hundenes angreb er ukendt, ligesom de to pitbulls skæbne ikke er blevet offentliggjort. Politiet efterforsker fortsat sagen.

I forbindelse med angrebet kom en kvinde derudover også til skade. Hun er ligeledes i kritisk tilstand, har politiet bekræftet.

Ifølge familiemedlemmer skulle den skadede kvinde være datteren til ejeren af de to pitbulls.

Familien til syv måneder gamle Semaj S har efter angrebet startet en indsamling på GoFundMe.com.

- Han er indlagt på intensiv afdeling, og har en meget, meget lang vej til at få det bedre, har familien skrevet som kommentar til indsamlingen.

Men familien frygter ligeledes for drengens psykiske tilstand.

- Hans liv er endnu ikke begyndt, og han er allerede blevet traumatiseret for livet, har hans tante udtalt i forbindelse med sagen.

Sponsoreret indhold