Krimi27. marts 2020

Forbyder løbere i Frederiksberg Have

Det er slut med at løbe tur i Frederiksberg Have. Der er nemlig kommet et forbud mod motionsløbere i haven
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/capture_7.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Det bliver sværere og sværere at få lidt motion ind i hverdagen. Og er din daglige løberute i Frederiksberg Have, så kan du godt glemme alt om det.

Slots- og Kulturstyrelsen har nemlig sammen med Frederiksberg Kommune og Københavns Politi besluttet at forbyde løbere i Frederiksberg Have.

Det skyldes det store antal gæster, så det dermed bliver svært at overholde myndighederne anbefalinger om at holde afstand for ikke at sprede coronavirus.

I stedet opfordrer de folk til at gå over på den anden side af haven og kridte skoene i Søndermarken.

- Vi oplever i disse tider, at rigtig mange frederiksbergere og københavnere har stor glæde af at benytte det grønne frirum, som Frederiksberg Have er. Men vi kan også konstatere, at det øgede pres her og nu ikke er foreneligt med de mange motionsløbere på de smalle stier, for vi skal alle følge myndighedernes anvisninger om at holde to meters afstand til hinanden, siger Slotshavechef Niels Mellergaard i en pressemeddelelse.

Det sker på baggrund af et stort antal gæster, og i forsøget på at passe på de gående gæster, skal løberne altså nu i stedet bruge Søndermarken.

Der er i dag blevet sat skilte op i Søndermarken, der gør løbere opmærksom på, at der er ensretning på løberuten.

Sponsoreret indhold