Krimi30. august 2023

Folkeskolebørn fandt KÆMPE lager af piller: Var gemt tæt på skolen

En gruppe folkeskolelever fandt tirsdag et enormt lager af de opioide piller Tramadol. De var gemt i et skovområde tæt på folkeskolen - 20-årig mand anholdt
Tirsdag gjorde en gruppe folkeskoleelever på Nørre Boulevard Skolen i Holstebro et vanvittigt fund, da de fandt en pose med 18.000 piller af typen tramadol.
Tirsdag gjorde en gruppe folkeskoleelever på Nørre Boulevard Skolen i Holstebro et vanvittigt fund, da de fandt en pose med 18.000 piller af typen tramadol.
 Foto: Morten Stricker/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Tirsdag var en gruppe elever fra Nørre Boulevard Skolen i Holstebro på visit i en nærtliggende skov.

Her gjorde de unge elever et potientielt meget farligt fund, da de fandt en pose med piller.

Heldigvis reagerede skolebørnene ved at fortælle det til medarbejdere på skolen, så de muligt ulovlige og farlige piller kunne blive undersøgt af ordensmagten.

Og det var der rigtig god grund til.

Det viste sig nemlig, at posen indeholdt mere end 18.000 piller af typen Tramadol.

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Pillerne blev fundet i et skovområde i tilknytning til Nørre Boulevard Skolen i Holstebro.

Anmeldelsen fik omgående politiet til at igangsætte en efterforskning af sagen.

A photo shows pills of the painkiller Tramadol on January 17, 2020 in Quimper, western France.  Fred TANNEAU / AFP
Tramadol er en type af smertestillende medicin, der bruges til behandling af moderate og stærke smerter. Tramadol er receptpligtig medicin i Danmark, og er derfor ulovligt at være i besiddelse af uden den rette recept. Tramadol er et opiod, som dog er mildere end morfin.
 Foto: Fred Tanneau/AFP/Ritzau Scanpix

Det resulterede tirsdag kort før klokken 15 i, at en 20-årig mand blev anholdt og sigtet for besiddelse af det enorme lager med henblik på videresalg.

Den mistænkte ejer af pillerne dukkede selv op i området, så betjente på stedet kunne skride til anholdelse.

- Det er naturligvis alvorligt, når man finder så stor en mængde piller – ikke mindst, når det sker så tæt på en uddannelsesinstitution.

- Derfor handlede vi også resolut og iværksatte omgående en efterforskning af sagen og det er derfor meget tilfredsstillende, at vi allerede få timer efter anmeldelsen, kunne anholde den formodede gerningsmand, siger politikommissær Knud Lauridsen efter anholdelsen.

Den mistænkte 20-årige blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holstebro for lukkede døre.

Her mente dommeren, at der var begrundet mistanke mod den unge mand, der derfor foreløbigt er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Midt- og Vestjyllands Politi vil i forbindelse med sagen gerne rose gruppen af elever, som reagerede meget ansvarsbevidst.

- Eleverne handlede helt efter bogen ved omgående at kontakte skolens personale uden selv at kigge nærmere på posens indhold.

- Elevernes og skolens hurtige reaktion er uden tvivl medvirkende årsag til, at vi så hurtigt får anholdt den formodede gerningsmand, slår politikommissæren fast.

Sponsoreret indhold