Krimi15. juli 2020

Føj for pokker: Kvinde finder hoved fra firben i sin veganske pastasauce

Veganeren Polly Wheaton på 47 år nåede at spise det meste af sin "kødfri" bolognese, før hun gjorde en frygtelig opdagelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/polly.jpg
 Foto: Twitter/Polly Wheaton

Sammen med sine døtre, Megan og Isabella, handlede britiske Polly Wheaton ind til en omgang lækker vegansk pasta og tomatsauce.

Hvad de ikke vidste, var, at de til den italienske ret havde indkøbt en helt særlig bøtte tomatsauce - med en helt særlig og knap så tillokkende ingrediens.

I produktet, som var købt i den tyske supermarkedskæde Lidl, fandt de tre kvinder til deres store skræk et hoved fra et firben.

Mor Polly og de to tvillingedøtre på 20 år var naturligvis omgående færdige med at spise, hvorefter de kontaktede forhandleren på Twitter.

Wheaton-familien har dog haft ret svært ved at få hverken forklaring eller undskyldning ud af supermarkedet.

"Det er nu lidt over fire uger siden, jeg klagede over dette fund - hovedet fra et firben i et glas med tomater. Dette produkt skulle aldrig være endt på hylderne. At finde et reptil under en global pandemi, som er forårsaget af indtagelsen af vilde dyr, er så ekstremt traumatisk. Chokerende, skriver veganeren på Twitter.

Traumatisk

Polly Wheaton, der er negletekniker i Sussex fortæller til Wales Online, at det var forfærdeligt for især hendes datter at finde det lille skællede dyr i maden.

- Det er virkelig traumatiserende. Min datter har ikke kunne spise ordentligt siden, siger hun, og fortsætter:

- Det handler ikke nødvendigvis om at være veganer - ingen har jo lyst til at finde den slags i deres mad, uanset om de spiser kød eller ej. Men det gjorde det naturligvis lige lidt mere frastødende for hende.

Polly fortæller desuden til mediet, at det lille øgle-hovede var på størrelse med hendes tommelfinger, og at hun naturligvis ikke opdagede det undervejs i madlavningen.

En talsperson fra Lidl har siden undskyldt - både for firbenet og for den lange svartid, som Polly har oplevet. Han lover, at supermarkedet sætter gang i en undersøgelse af deres leverandører af tomatsaucen.

Sponsoreret indhold