Krimi 11. marts 2021

Fodboldspiller tiltalt - sendte nøgenbilleder til børn: Dukker ikke op i retten

En fodboldspiller, der tidligere var på kontrakt i en superligaklub, skulle i dag have taget plads på anklagebænken, men hans forsvarer kunne fra start meddele, at han ikke ville dukke op
Foto: Aller Media

Fodboldspilleren skulle i dag have mødt i retten i Roskilde, tiltalt i en sag om blufærdighedskrænkelse om to børn på 13 og 14 år. 

Men ved sagens start meddelte fodboldspillerens forsvarer Karoline Normann, at hendes klient ikke ville møde i retten i dag. 

- Min klient møder ikkee

- Han ved godt, at der bliver afholdt et retsmøde. Men han har ikke mulighed for at komme. Det er der forskellige årsager til, lød det fra forsvarsspillerens forsvarer – advokat Karoline Normann

Dommeren besluttede alligevel - med samtykke fra den tiltalte - at fortsætte sagen.  

Ifølge anklageskriftet sendte fodboldspilleren flere billeder af sin afklædte krop på snapchat til den en af pigerne. Han skulle efterfølgende også have efterspurgt billeder af hende i undertøj og bikini.

Ligesom han også ifølge anklageskriftet spurgte, om hun var moden af sin alder, gik i g-streng og havde lavet noget seksuelt med drenge. 

På gerningstidspunktet fra fodboldspilleren på kontrakt i en superligaklub. 

Til den 14-årige pige skulle boldhajen angiveligt have sendt tre billeder af sit erigerede lem.

”Du må godt lege med den”, skulle han blandt andet havde skrevet til den 14-årige pige.

I anklageskriftet er det også beskrevet, hvordan han i marts sidste år sendte en video til pigen, hvor han onanerede og skrev ”ville du ikke gerne have min pik oppe i dig lige nu da”.

Fodboldspilleren nægter sig skyldig. Da der er navneforbud i sagen er SE og HØR afskrevet fra at omtale fodboldspilleren nærmere. 

Sponsoreret indhold