Krimi13. maj 2020

Fodboldspiller myrdede sin 5-årige søn: - Jeg elskede ham ikke

En tyrkisk fodboldspiller har erkendt, at han slog sin femårige søn ihjel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-05-13_kl._12.15.49.png
 Foto: Privat

Halvanden uge efter sønnens død har fodboldspilleren Cevher Toktas gået til politiet med sin grusomme bekendelse.

- Siden han blev født, har jeg aldrig elsket min yngste søn. Jeg ved ikke hvorfor. Den eneste grund til, at jeg slog ham ihjel den dag, var fordi jeg ikke kunne lide ham. Jeg har ingen mentale problemer, sagde den tyrkiske fodboldsspiller angiveligt ifølge lokale medier.

Det skriver Daily Sabah.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-05-13_kl._12.16.17.png

Den 32-årige mand blev efter den hårrejsende tilståelse fængslet, og han venter nu på at blive stille for retten, hvor han risikerer fængsel på livstid.

Femårige Kasim blev indlagt på hospitalet 23. april med høj feber og hoste. Lægerne på hospitalet satte hurtigt sønnen og faren i karantæne, da det lignede, at den femårige dreng havde corona.

Senere samme dag kaldte faren på lægerne, fordi sønnen havde problemer med at trække vejret. Trods adskillige forsøg på at redde den lille drengs liv, så lykkedes det ikke.

Myndighederne var på daværende tidspunkt overbeviste om, at drengen var død som følge af COVID-19. Det var lige indtil fodboldsspillerens uhyggelige tilståelse.

- Jeg trykkede en pude ned over min søn, som lå på sengen. I 15 minutter pressede jeg puden ned uden at løfte den. Min søn kæmpede. Da han stoppede med at røre sig, løftede jeg puden. Så råbte jeg på lægerne, for at de ikke skulle mistænke mig.

Da han blev spurgt om motivet til den uhyggelige forbrydelse svarede han blot:

- Jeg elskede ham ikke.

Femårige Kasims lig skal nu graves op for at kunne undersøge det nærmere.

Sponsoreret indhold