Krimi18. maj 2020

Fodboldklub undskylder: Brugte sexdukker på tomme tribuner

En koreansk fodboldklub har fundet en alternativ måde at udfylde de tomme tilskuertribuner på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200413-232506-6-1920x1279we.jpg
 Foto: Gonzales Photo Kent Rasmussen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Mens det igen er tilladt at udøve professionel sport, så er det stadig ikke tilladt at have tilskuere på tilskuerrækkerne.

Dog har diverse fodboldklubber fundet alternative måder at fylde de tomme pladser ud på, og her tager den sydkoreanske fodboldklub FC Seoul nok prisen.

På Twitter florerer det med billeder, hvor man kan se dukker, der minder umiskendeligt meget om sexdukker, som hepper med fra de ellers tomme tribuner.

Dukkerne, der naturligvis sidder med god afstand og har mundbind på, bærer T-shirts og skilte, der angiveligt reklamerer for et firma, der sælger sexlegetøj.

Artiklen fortsætter under billedet.

Den sydkoreanske fodboldklub afviser på sin Instagram, at der er tale om sexdukker, men erkender, der er sket en fejl:

- Mannequinerne er fremstillet af et firma ved navn Dalkom, som har informeret os om, at mannequinerne er designet til at udstille tøj og modeprodukter, lyder det på Instagram, hvortil det yderligere tilføjes:

- Vi har adskillige gange været i kontakt med dem for at sikre os, at mannequinerne ikke er voksenlegetøj.

Fodboldklubben forklarer fædæsen med Dalkom også levere produkter til et firma, der sælger sexlegetøj, men at der altså er sket en eller anden form for forveksling:

- Der var et problem hos vores medarbejdere, der ikke kunne kontrollere alle detaljer i alt, hvad der blev sat op. Det er en utilgivelig fejl fra vores side, lyder det fra klubben.

Sponsoreret indhold