Krimi 30. april 2019

Flere katte skudt med haglgevær - dyrehospital deler chok-billeder

Kattene i Greve er for tiden i noget af en kattepine, efter mindst tre katte den seneste tid er blevet skudt med et haglgevær i området.
Foto: MEGA (arkivfoto)

Det er med livet på spil, når katte i Greve færdes udenfor. Flere katte er nemlig den seneste tid kommet på hospitalet efter at være blevet skudt med et haglgevær.

Det skete senst mandag formiddag, hvor endnu en kat blev indbragt til behandling. 

- Kattens ejer troede den var blevet bidt, men nej - på røntgenbilledet, som vi har vedhæftet, ser man tydeligt et hagl mellem rygraden og skulderbladet. Efter en lang operation ligger den søde kat nu på opvågningsstuen, skriver Greve Dyrehospital på deres Facebook-side. 

- Hvem i alverden kan dog finde på at skyde en kat?, spørger de forundret på siden. 

Dyrelægen Christian Lund fra dyrehospitalet fortæller til TV2 Lorry, at alle skudtilfældene stammer fra området omkring Karlslunde Mose i Greve. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alle kattene har til alt held overlevet.

Men operationen på den sidste kat var noget mere kompliceret. 

- Haglet lå helt inde ved ryggraden, så det gør situationen lidt anderledes. Men heldigt nok har haglene ramt noget knoglefrembrud, som har 'bouncet' de her fragmenter rundt, så de ikke er gået direkte igennem. Men den havde meget ondt, siger dyrelægen til den lokale tv-station. 

ADVARER DYREEJERE

- Det er sket inden for de sidste par måneder, og det er alle blevet skudt med et kaliber 45 haglgevær, kan vi se på de hagl, de har haft i kroppen, siger han videre. 

Han forklarer også, at det ikke er et nyt fænomen, at katte bliver ramt af skud. Og han mener, at der er tale om drengestreger eller en mand, der ikke er så glad for, at katte befinder sig på hans grund. 

Dyrelægen opfordrer i opslaget alle dyreejere til at være lidt ekstra opmærksomme på, hvad der foregår i deres nærmiljø. 

- Vi vil gerne henstille til at alle dyreejere og dyreelskere er ekstra opmærksom på hvad der foregår i deres nærmiljø. På den måde kan vi forhåbentlig være med til at begrænse sådanne episoder.

Foto: Facebook

(Foto: Facebook)

(Foto: Facebook)

(Foto: Facebook)

Sponsoreret indhold