Krimi4. september 2023

Fireårig dræbt af skud: Kvinde ville lære hende om våbensikkerhed

En 25-årig kvinde er sigtet for drab, efter at have skudt og dræbt en fireårig pige
Evangeline blev bare fire år gammel 
Evangeline blev bare fire år gammel
 Foto: Privat

Et lille hjemmekursus om våbensikkerhed endte i weekenden fuldkommen fatalt. Her blev en fireårig pige dræbt af skud i et hjem i Tennessee

25-årige Breanna Gayle Devall Runions er anholdt og sigtet for drab og børnemishandling i forbindelse med fireårige Evangaline Gunters død.

Pigens forældre, Adam og Josie Gunter, fortæller ABC WATE, at datteren var i midlertidig varetægt udenfor hjemmet. Og det var her i et hjem i Rockwood, som den 25-årige kvinde delte med sin kæreste Christina Daniels og en anden 7-årig, at Evangeline mistede livet.

Ifølge en rapport fra anholdelsen fortalte Breanna Runions selv politiet, at hun havde taget en 9 mm pistol ud af dens kasse, fjernet magasinet og kaldt på Evangaline for at "vise og fortælle hende om våbensikkerhed".

Breanna Runions pressede pistolens løb mod barnets bryst og trykkede på aftrækkeren.

Kvindens partner har fortalt politiet, at hun så Breanna tage pistolen, fjerne magasinet og presse den imod Evangelines bryst.

Men hun vendte sig om og så ikke, at hun trykkede på aftrækkeren.

Det skriver flere amerikanske medier herunder Huffington Post og People.

Den syvårige pige har fortalt politiet, hvordan hun så, at Evangeline blev skudt. Kuglen ramte en glasflaske, som smadrede og sendte skår i hendes retning.

Inden skyderiet var Engeline og den syvårige pige blevet skældt ud af Breanna for at spise hendes mad uden at have fået lov. Den 25-årige kvinde skulle i den forbindelse have slået begge børn med en sandal, før hun tvang dem til at stå i hver sit hjørne i soveværelset.

Efter skuddet kørte de den fireåirge pige til en Walmart for at finde en ambulance. Hun blev hastet til hospitalet, men hendes liv stod ikke til at redde, og hun blev erklæret død.

Evangelines mor har udtalt, at hun både føler sig "sur, vred og skyldig".

- Jeg føler, at det er min skyld, at jeg lod hende være der, siger moren, der fortæller, at det var en beslutning, der var truffet i retten.

- Når man kigger på hende, så lyser det hele din dag op, fortæller faren Adam Gunter.

- Hendes kram var så fuld af liv og kærlighed. Jeg kommer til at savne hendes kram og smil allermest.

Den lille pige vil blive begravet 5. september og efter begravelsen holder familien fødselsdagsfest for Evangeline, der ville have fyldt fem år lige om lidt.

Sponsoreret indhold