Krimi19. juli 2022 (opd. 19. juli 2022)

Fire er anholdt for drab på savnet 40-årig mand: Mangler stadig liget

Manden har været forsvundet siden torsdag aften - politiet tror, han er blevet dræbt

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

SENESTE: Politiet har ved en fejl fortalt, at manden var 45 år - han er 40 år

Fire personer er anholdt og sigtet for at have dræbt 40-årige Frank Dan Nørgaard Jørgensen, som har været savnet siden lørdag, oplyser Østjyllands Politi. Manden har heller ikke givet livstegn fra sig siden torsdag. Angiveligt er han blevet dræbt "med et reb".

De fire blev anholdt mandag aften på en adresse i Nimtofte på Djursland. Det drejer sig om to kvinder på 39 og 23 år samt to mænd på 39 og 25 år.

I forbindelse med eftersøgningen af Frank Dan Nørgaard Jørgensen fandt politiet mandag aften en udbrændt bil på Gl. Fjellerup i Vivild.

Politiet har endnu ikke fundet Frank Dan Nørgaard Jørgensen, erfarer Ritzau. Men den oplysning vil efterforskningsleder Brian Olsen hverken be- eller afkræfte.

De anholdte bliver tirsdag klokken 14 stillet for en dommer ved Retten i Randers. Her vil anklagemyndigheden kræve de fire varetægtsfængslet.

 Frank Dan Nørgaard Jørgensen
Sådan ser Frank Dan Nørgaard Jørgensen ud.
 Privatfoto

Her vil anklagemyndigheden kræve lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning, og af samme grund ønsker Brian Olsen ikke at give yderligere oplysninger om sagen.

Blandt andet vil han ikke komme ind på, hvad de anholdtes relation til Frank Dan Nørgaard Jørgensen er.

Mandag aften og tirsdag formiddag ville Østjyllands Politi ikke oplyse, hvorvidt fundet af bilen havde forbindelse til den savnede mand. Men det har vist sig at være hans bil, oplyser politiet tirsdag.

De fire bliver sigtet både for manddrab og for forsætligt at have sat ild på den varebil, som blev fundet udbrændt. Men hvordan drabet skal være sket, oplyses ikke.

Brian Olsen kan forud for grundlovsforhøret heller ikke oplyse, hvorledes de fire forholder sig til sigtelsen.

- Det vil komme frem under grundlovsforhøret, hvis de altså ønsker at udtale sig, lyder det fra efterforskningslederen.

Sponsoreret indhold