Krimi24. juni 2023(opd. 24. juni 2023)

Fire børn overlevede 40 dage i junglen: Nu er der kommet VILDE oplysninger frem

Et sandt mirakel indfandt sig 9. juni, da fire børn blev fundet i live i Amazonas jungle efter 40 dage, men børnene gemte sig indledningsvist fra deres redning
De fire børn blev reddet efter 40 dage i junglen
De fire børn blev reddet efter 40 dage i junglen
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er næsten ikke til at tro, at fire børn først overlever et flystyrt for derefter at overleve 40 dage i Amazonas junglen.

Men det var ikke desto mindre det der skete. 13-årige Lesly på bare 13 år formådede at holde sine søskende på 9, 4 og 11 måneder i live i Columbias tætte regnskov, indtil de 9. juni blev reddet.

Men en ny overraskende detalje er kommet frem, for da redningspersonlet fandt børnene, gemte de sig fra dem.

Det skriver TMZ.

I en ny dokumentar "TMZ Investigates: The Miracle Children og the Amazon" kommer det frem, at redningspersonalet allerede dage forinden børnene blev reddet, havde hørt dem, men at børnene simpelthen gemte sig.

Det skulle angiveligt være fordi de frygtede, at redningspersonalet var oprørsgrupper, der ville dræbe dem.

Der er to vilde overlevelseshistorier. Børnene overlevede 40 dage i junglen blandt vilde dyr, slanger, giftige kryb og dødelig frugt, men de overlevede også et flystyrt.

Colombia's first lady Veronica Alcocer deliver a gift to one of the child survivors of a Cessna 206 plane that crashed in thick jungle and are hospitalized at the central military hospital, in Bogota, June 10, 2023. Colombian Presidency/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. MANDATORY CREDIT.NO RESALES.NO ARCHIVES
Colombias førstedame, Veronica Alcocer (til venstre), og præsidentens datter, Sofia Petro, besøger et af de fire børn, der blev fundet i den colombianske regnskov fredag.
 Foto: Ritzau Scanpix

Et flystyrt, der dræbte deres mor, piloten og en anden mand.

Børnene overlevede til alt held styrtet, fordi de var i bagenden af flyet, mens den 11 måneder gamle baby var sammen med sin mor, da flyet styrtede ned.

Børnene blev deres redning fra junglen fragtet til Hospital Militar Central i Bogota. Og i takt med, at de kom mere og mere til deres hægter, har de altså fortalt, hvordan det lykkedes dem at overleve 40 dage i junglen.

De fire børn overlevede på egen hånd i den columbianske regnskov i 40 dage. 
De fire børn overlevede på egen hånd i den columbianske regnskov i 40 dage.
 Foto: Ritzau Scanpix

Børnene er som Huitoto-folk vokset op med stor viden om junglen, og de legede jævnligt forinden styrtet en "overlevelsesleg" sammen med deres tante.

- Når vi legede, byggede vi små sheltere, fortalte tanten til BBC.

Hun fortalte også, at den 13-årige pige vidste, hvilke frugter hun ikke kunne spise, og hvordan man skulle tage sig af en baby.

Den 13-årige pige har ifølge børnenes morfar fortalt, at de tilbragte de første fire dage ved ulykkesstedet, og at børnenes mor var i live den første tid efter styrtet.

Da børnene blev fundet, havde de bare fødder og huller i deres tøj.

Børnene var underernærede og dækket af insektbid, og de havde ifølge the Guardian viklet klude om deres fødder for at beskytte dem.

Sponsoreret indhold