Krimi30. maj 2023 (opd. 30. maj 2023)

Festligheder afbrudt af masseskyderi: 1-årigt barn ramt af skud

Mandag skulle have været en festdag i Hollywood, men pludselig udbrød der masseslagsmål mellem to grupperinger - ni tilfældige personer er i den forbindelse blevet såret af skud
Politiet til stede ved stranden i Hollywood, hvor et masseslagsmål mandag aften resulterede i ni skudsårede personer - den yngste et 1-årigt barn.
Politiet til stede ved stranden i Hollywood, hvor et masseslagsmål mandag aften resulterede i ni skudsårede personer - den yngste et 1-årigt barn.
 Foto: Eva Marie Uzcategui/AFP/Ritzau Scanpix

Et masseslagsmål mellem to grupperinger udviklede sig mandag aften yderst dramatisk, da ni tilfældige personer endte med at blive såret af skud.

Et blot 1-årigt barn blev i den forbindelse også ramt og såret.

Episoden fandt sted på strandpromenaden ved stranden i Hollywood, Florida, USA, hvor en del mennesker mandag var samlet for at fejre den amerikanske helligdag memorial day.

Det skriver blandt andet CNN.

I forbindelse med skyderiet er ni personer i alderen 1 til 65 blevet ramt, men for nuværende er alle sammen i stabil tilstand.

Skyderiet mandag aften skabte kaotiske scener på strandpromenaden, der er blevet foreviget af et live kamera fra stedet.

I videoen kan man se, hvordan en stor gruppe mennesker pludselig flygter fra strandpromenaden i panik.

Ifølge politiet skyldes skyderiet et masseslagsmål mellem to grupperinger, som eskalerede da de to parter begyndte at åbne ild mod hinanden.

En person blev efterfølgende anholdt - han er mistænkt for at have taget part i episoden.

Politiet efterlyser derudover en sort mand med dreadlocks, som de også mener har deltaget i uroen mandag aften.

Den årlige memorial day er en national helligdag i USA, hvor befolkningen mindes dem, som er faldet under tjeneste i landets væbnede styrker.

Sponsoreret indhold