Krimi22. februar 2022

Femårig tæsket ihjel: Havde 56 skader og blev smidt i sø

En femårig dreng blev i juli sidste år fundet død i en sø i Wales. Og nu sidder drengens mor og stedfar på anklagebænken
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/screenshot_2022-02-22_at_09.12.09.png
 Foto: Privat

Femårige Logan Mwangi havde mere en 56 fatale skader, da han i juli sidste år blev fundet død.

Tiltalt for det brutale drab sidder hans mor, stedfar og en 14-årig dreng.

Det skriver Daily Mail.

Logan, som var en glad, snaksagelig og omsorgsfuld lille dreng, havde så slemme skader, at lægeren sammenlignede dem med, hvad man ofte ser ved biluheld med meget høj fart.

30-årige Angharad Williamson, hendes kæreste 40-årige John Cole og en teenager er tiltalt for drabet, der skulle være begået, mens den femårige var i isolation på grund af coronavirus.

Efterfølgende smed de liget af den femårige dreng i en sø tæt på familiens hjem.

I retten kom det frem, hvordan den 30-årige mor ringede til alarmcentralen og fortalte, at hendes søn var forsvundet. Hun påstod, at Logan var blevet kidnappet fra sin seng, fordi havelågen stod åben.

Flere gange under opkaldet råbte hun sønnens navn, mens kæresten og den 14-årige teenager, der også er tiltalt for drabet, gik rundt og spurgte naboerne, om de havde set Logan.

Den femårige dreng blev fundet død i vandet kort tid efter. Han var iført en pyjamas, der ikke matchede. På hospitalet blev han erklæret død.

- Williamson hyperventilerede og bad politiet om at finde Logan. Hendes bekymring i opkaldet er fuldkommen opdigtet og manipuleret for at dække over sin egen rolle i Logans død, sagde anklageren i retten.

Den lille dreng havde slemme skader på de indre organer og sin hjerne, hvilket forårsagede hans død.

En retsmediciner kaldte skaderne "så ekstreme, at du ville forvente at finde dem efter et fald fra en høj bygning eller en trafikulykke med meget høj hastighed".

- Logan druknede ikke - han var allerede død, da hans lig ankom til søen, slog anklageren i retten fast.

I retten kom det også frem, at den 14-årige og morens kæreste blev fanget på et overvågningskamera 31. juli, hvor de forlod deres adresse.

John Cole bar noget i sine arme, som han siden har bekræftet var liget af den lille dreng.

De to gik langs søen hen til stedet, hvor Logans lig senere blev fundet.

Imens tændte og slukkede lyset i Logans soveværelse, hvilket anklagemyndigheden mener viser, at Williamson var vågen og vidste, hvad der var sket med hendes søn.

Cole og den 14-årige kom så tilbage til hjemmet, før de igen gik. Politiet mener, at det var for at skaffe sig af med Logans blodige pyjamas.

De nægter alle tre drabet, men den 40-årige kæreste har tilstået usømmelig omgang med lig, at han fjernede det blodindspurt sengetøj, og at han lavede en falsk anmeldelse om en savnet person.

Retssagen forventes at vare i otte uger.

Sponsoreret indhold