Krimi6. juli 2020

Farligt for kongehuset: Billedet der afslører forholdet

Ghislaine Maxwell og Kevin Spacey er blevet foreviget på Buckingham Palace
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/g._maxwell_kevin_spaceyipiccy-collage.jpg
 Foto: MEGA

En prins, en mangemillionær, en Hollywood-stjerne og en nu anholdt overklasse-kvinde.

Det lyder som en eventyrlig historie. Men det er det ikke. Tværtimod er det det fortællingen om et tæt fællesskab i toppen af samfundet, der har udnyttet mindreårige piger til sex blandt nogle af verdensrigeste mennesker.

Selveste prins Andrew er dybt fedtet ind i sagen. Flere gange har kvindelige ofre fortalt, hvordan prinsen deltog i sexfester hos den nu afdøde Jeffrey Epstein.

Nu er det kommet frem, at prins Andrew fremviste Buckingham Palace for Kevin Spacey og Ghislaine Maxwell i 2002.

Og et særdeles opsigtsvækkende billede bliver nu vist frem i hele verden. Her sidder "House of Cards"-stjernen sammen med Jeffrey Epsteins kæreste på den britiske tronstol, der tilhører dronning Elizabeth. Og endnu en gang bliver det britiske kongehus trukket ind sagen.

Det skriver The Telegraph og CNN.

Død i cellen

Billedet er taget længe før politiet begyndte at efterforske Jeffrey Epstein for sexovergreb på mindreårige piger og sextrafficking. Og længe før Kevin Spacey selv fik en række sager for sexovergeb på nakken.

Men igen bliver prins Andrews nære forhold til Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein fremstillet.

Den amerikanske mangemillionær Epstein blev anholdt sidste år. Senere begik han selvmord i fængslet. Men inden da nåede han at blive sigtet for utallige overgreb på helt unge piger og for at stå bag et netværk, der handlede disse unge kvinder.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/mega560447_001_0.jpg
 Foto: MEGA

Her ses prins Andrew, Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein på vej til overklassens årlige hestestævne "Royal Ascot" i England. Den britiske prins har i et interview med BBC fortalt om sit nære venskab til den amerikanske mangemillionær. Foto: MEGA

Ghislaine Maxwell blev anholdt torsdag i sidste uge. Længe har det stået klart, at hun var Jeffrey Epsteins lokkedue til at skaffe pigerne. I Netflix dokumentaren "Filthy Rich" fortæller flere ofre om, hvordan den britiske millionærdatter opsøgte svage og sårbare piger til at give Epstein massage.

Men i de fleste tilfælde udviklede massagen sig til overgreb og angivelige voldtægter. "Massageseancerne" sluttede ved, at pigerne fik 200 dollars og en besked om, at der var flere penge at hente, hvis de kunne skaffe Epstein flere unge piger.

Prinsen deltog

Et andet kendt fotografi viser prins Andrew sammen Virginia Roberts til en sexfest hos Jeffrey Epstein i 90'erne. Hun beskylder prinsen for at have udnyttet hende seksuelt, da hun kun var 17 år gammel.

I lang tid har rygterne og anklagerne klistret sig til prinsen, men han har nægtet at svare på spørgsmål om sit forhold til Epstein. Lige indtil han stod frem i et interview 17. november.

Flere amerikanske medier kalder det for det "værste interview" nogensinde, da han fremstod yderst utroværdig og ikke ville svare på flere spørgsmål. Samtidig har han afslået at samarbejde med de amerikanske myndigheder. Men presset bygger igen op på prinsens, der er blevet frataget alle sine titler af dronningemoderen.

Nu spekulerer flere britiske medier i, om Ghislaine Maxwell vil indgå en aftale med FBI, der efterforsker sagen for at få en mildere straf. En del af aftalen kunne måske gå ud på at fortælle, hvem Jeffrey Epstein skaffede unge piger til. Her kunne prinsens navn blive nævnt.

Ghislaine Maxwell står til en fængselsdom på 35 år, hvis hun bliver kendt skyldig i anklagerne.

Sponsoreret indhold