Krimi30. juni 2020

Far så søns uhyggelige SMS: Så tvang han ham til at tilstå til politiet

En far følte sig tvunget til at hive sin søn med på politistationen, efter han fandt beskeder, der afslørede, at den 18-årige søn havde begået en voldtægt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-07-04_kl._07.35.31.png
 (Arkivfoto: MEGA)

En ung voldtægtsforbryder fra det sydlige Wales er blevet idømt fængsel i to år, efter hans forældre tvang ham til at tilstå overfor politiet.

Britiske Jonathan Evans fandt til al rædsel ud af, at sin søn havde begået en frygtelig forbrydelse, da han opdagede nogle beskeder på sønnens telefon, hvor den 18-årige dreng undskyldte overfor sit offer.

Det skriver The Sun.

Det var i januar sidste år, at den 18-årige nu dømte voldtægtsforbryder begik forbrydelsen, og den unge mand havde nær sluppet afsted med det, fordi hans offer ikke meldte det.

Men da drengens far og stedmor, Sarah Morrie, så beskeden, som han to måneder efter angrebet, sendte til offeret, tvang de ham med til politistationen.

Her oplyste den 18-årige sit navn og fortalte betjentene, hvad han havde gjort.

Den unge dreng, der arbejdede på en Takeaway-restaurant, havde overtalt den unge kvinde til at have sex med ham, men hun fortrød i sidste øjeblik.

  • - Han fortsatte alligevel, selvom hun bad ham stoppe og forsøgte at skubbe ham væk, sagde anklager Claire Pickthall i retten.

  • - Hun meldte det ikke, men to måneder senere troppede han op på politistationen for at melde sig selv.

Offeret, som var jomfru, da overgrebet skete, fortalte i retten, at hun følte sig ”værdiløs” og ude af stand til at stole på mænd igen. Det skrev BBC.

Den unge mand, som var 17 år, da forbrydelsen skete, blev idømt fængsel i to år.

  • - Jeg ville have, at han fortalte ham sandheden, han var nødt til at gøre det rigtige og tilstå, sagde faren til The Sun.

  • - Det har været svært for os alle, og det har forårsaget en del skænderier.

Sponsoreret indhold