Krimi8. juli 2020

Far og tre børn var på deres første sommerferie: Så skete tragedien

Søndag mistede en far og hans tre børn livet, da to fly kolliderede og styrtede ned i en sø i den amerikanske delstat Idaho
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-07-08_kl._11.05.27.png
 Foto: Privat/Facebook

Hvad der skulle have været en skøn sommerferie for hele familien, blev med ét forvandlet til en hjerteskærende tragedie, da et fly med en far og hans tre børn styrtede ned.

Den professionelle golfspiller Sean Fredrickson, hans søn Hayden og hans stedbørn Sofia og Quinn Olsen mistede alle livet søndag, da deres fly kolliderede med et andet fly.

Konen og moren til to af børnene, April Frederickson, fortæller til People, at ferien var familiens første sommerferie sammen.

  • - Min mand var i golfindustrien, så ferie om sommeren skete nærmest aldrig. Så vi var aldrig rigtigt på sommerferie. Det her var første gang, at vi skulle afsted på ferie over sommeren, fortæller den 46-årige kvinde til People.

Men i år var året. Og alle i den lille familie glædede sig derfor til at fejre 4. juli sammen. Familien rejste fredag sammen til Lake Oswego i Oregon, hvor de over weekenden boede hos Seans forældre.

Søndag – den sidste hele feriedag – tog familien til Lake Coeur d’Alene for ”at lege rundt og prøve noget nyt”.

Det virkede derfor oplagt at tage en tur i en vandflyver over den smukke sø – noget Sean ifølge April længe havde ønsket at prøve.

April, som før havde prøvet at flyve i vandfly, sprang den 20 minutter lange tur over og valgte i stedet at sætte sig og vente på resten af familien, mens de sammen tog på eventyr.

Uden at vide, at det ville være sidste gang, hun så sin lille familie, gav hun dem alle et stort kram, før de fløj afsted.

Men som hun sad der og ventede blev de 20 minutter pludselig meget længere.

  • - Jeg gik hen for at finde et sted, hvor jeg kunne få en is, for jeg var ærligt talt ved at være lidt træt af bare at sidde der og vente, siger hun til People.

Men da April kom tilbage var flyet stadig ikke at finde nogle steder.

  • - Og det var her jeg så de to betjente. De kom så hen til mig og fortalte mig, at der havde været en kollision, og at de på nuværende tidspunkt ikke vidste så meget, men at de bare lidt ventede på at finde flyet.

Politiet bekræftede i en pressemeddelelse søndag klokken 14.20, at to fly var fløjet ind i hinanden, og at i alt otte personer havde mistet livet.

Overfor KPTV har den sørgende kone og mor sat ord på sorgen og trøstende sagt, at familien ”døde mens de var på eventyr”

  • - Alle var så spændte over at være på det fly… Jeg tror, at når alt kommer til alt, så døde de mens de gjorde det, de elskede allermest – nemlig at være sammen, sagde hun til mediet efter den ubærlige ulykke.

  • - Jeg kender ikke én person, som ikke kunne lide min mand. Han havde bare en vindende personlighed. Han ville altid gerne tage sig af alle omkring ham.

  • - Min datter var 15, og hun elskede livet. Quinn var min lille fyr. Han var bare 11 år, og han var min bedste ven. Han vidste bare altid, hvad jeg havde brug for.

  • Min stedsøn (Hayden) havde lige fået sit kørekort, og han havde en bil og en kæreste, og hans liv var godt. Hans liv var så godt, og han var en glad dreng.

April fortæller People, at hun har planer om at lave mindesmærker for alle børnene og manden.

Sponsoreret indhold