Krimi30. juni 2022

Far glemte søn i GLOHED bil: Nye rystende detaljer afsløret

Nye og rystende detaljer er kommet frem i sagen om en far, der ved et uheld glemte sin søn i en glohed bil i flere timer. Sønnens liv stod ikke til at redde
En far har taget sit eget liv, efter han fandt sin søn død i bilen.
En far har taget sit eget liv, efter han fandt sin søn død i bilen.
 Foto: YouTube

Uhyggelige detaljer er nu dukket op i en grusom sag, hvor en 18 måneder gammel dreng døde i en glohed bil i den amerikanske by Chesterfield, Virginia.

Det skriver News.

Torsdag fandt det lokale politi ikke kun liget af den 18 måneder gamle dreng. Ikke langt fra bilen lå der et andet lig af en 37-årig mand.

Liget er nu identificeret som drengens far. Faren har efter alt at dømme taget sit eget liv kort efter, at han opdagede sin døde søn i bilen.

Den tragiske sag indtraf tidligere på ugen, hvor drengen ikke som planlagt var blevet afleveret i børnehave. Kort efter modtog drengens familie urovækkende beskeder fra den 37-årige far, der truede med at tage sit eget liv.

Søg hjælp

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-05.

Politibetjente blev derfor kaldt til huset, hvor de først fandt bilen og et tomt børnesæde. Inde i huset lå liget af den 18 måneder gamle dreng. Og bag huset fandt politiet så kort efter liget af den 37-årige far, der havde taget sit eget liv.

Det er politiets opfattelse, at faren havde glemt at aflevere sønnen, før han tog på arbejde. Efter tre timer gik den grufulde sandhed op for ham, men der var det for sent.

– Denne sag er grusom på så mange måder, udtaler Christopher Hensley fra det lokale politi.

Sponsoreret indhold