Far drukner i forsøget på at redde sin 3-årige søn

Christopher døde lørdag, da han ville redde sin 3-årige søn.

Christopher døde lørdag, da han ville redde sin 3-årige søn.

(Foto: Privat)

En amerikansk far mistede i weekenden på tragisk vis livet, da han forsøgte at redde sin lille søn, der var faldet i vandet fra en bro.

Faderen – den 31-årige Christopher Franklin Nicholas Schultz – druknede, efter han var sprunget i vandet efter sin søn, der var faldet i Detroit Lakes i delstaten Minnesota fra en bro.

Den treårige søn blev selv reddet i land og overlevede, men det lykkedes altså ikke redningsmandskabet af få Christopher op af vandet, før han druknede.

Det skriver PEOPLE.

Redningsmandskabet blev tilkaldt omkring klokken 20.30 lørdag aften, og da de ankom til stedet, kunne vidner fortælle, hvordan den 31-årige far resolut var sprunget i vandet, efter hans søn var faldet i fra en bro.

Ulykkeligvis kæmpede Christopher selv med at holde sig oppe, og det lykkedes ikke de forbipasserende og redningspersonalet at redde faderen, men kun den 3-årige dreng.

Drengen blev hastet på hospitalet, hvor han meldes udenfor livsfare.

Redningsmandskabet forsatte med at lede efter Christopher, men uden held. Det var en fisker, der 40 minutter senere fandt Christopher i vandet. Han blev straks kørt på Essentia St. Mary’s Hospital, men blev erklæret død.

Der er nu blevet oprettet en GoFundMe-side, hvor der samles penge ind til begravelsen og til de efterladte.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close