Far anholdt: Afpressede datters veninder og gjorde dem til sex-slaver

Sarah Lawrence College i Yonkers.

Sarah Lawrence College i Yonkers.

Foto: Politofoto

60-årige Lawrence Ray blev anholdt tirsdag i New Jersey i en forfærdelig sex-sag.

For 10 år siden flyttede Lawrence Ray ind på sin datters kollegie. Nu er tiltalt for at have afpresset sin datters studiekammerater i over 10 år.

Det skriver statsanklageren i New York og BBC.

Artiklen forsætter under billedet.

Det var her faren flyttede ind, efter han blev løsladt fra fængslet. Foto: MEGA

Anklagemyndigheden holdt onsdag et stort pressemøde, hvor de fortalte om sagen.

- Der har ikke været nogen grænser for de overgreb, som hans ofre har været udsat for i over et årti. Og vi kender ikke til det omfang, som har skadet sine ofre med endnu, siger William Sweeney, der abejder i FBI.

På pressemødet blev det oplyst, at den 60-årige familiefar bliver sigtet for have udnyttet datterens studiekammerater seksuelt, afpresset dem og tvunget en ud i prostitution.

Lawrence Ray nægter sig skyldig i sagen.

Flytter ind

Det var New York Magazine, der først skrev historien om faren fra New Jersey. I 2010 blev Lawrence Ray løsladt fra fængslet.

Her dukkede han op på datterens universitet. Kort tid efter flyttede han på datterens pige-kollegie, hvor han lavede mad til beboerne.

Ifølge New York Magazine formåede den 60-årige mand at charmere sig ind på pigerne. Samtidig begyndte han også at lave terapi-timer for pigerne.

Her fik han pigerne til udlevere intime-detaljer om dem selv, som han senere brugte imod dem. På et tidspunkt lykkedes det for ham, at få flere af pigerne til at flytte ind i en lejlighed på Manhattan.

Her begyndte han sit rædselsregime mod pigerne.

Ifølge statsanklageren afpressede han flere af kvinderne. I alt skulle han have modtaget næsten 7 millioner kroner. Det var også en af disse piger, der blev tvunget til at prostituere sig selv.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close