Families mystiske død: Politiet har ny teori

Først mente politiet, at det var giftige alger, der havde slået en hel familie ihjel på en vandretur i Californien.

Men nu kommer de amerikanske myndigheder med udmelding om, hvad der kan have forårsaget den tragiske død.

17. august mistede Jonathan Gerrish, Ellen Chung, deres tre-årige datter Muji og hunden Oski livet i Sierra National Forrest. De blev alle fundet livløse på en afsides vandresti.

Ifølge New York Times har politiets efterforskerne fundet frem til, at det kan være et lyn, der har dræbt familien.

Obduktionsrraporten viste ingen spor på forgiftning, som myndighederne ellers troede kunne være dødsårsagen. En nærliggende sø viste spor af dødelige alger, men ingen i familien havde spor af giften i kroppen. 

Der var heller ingen spor af tydelige sår eller hovedskader. Flere amerikanske medier kalder stadigvæk familiens død for mystisk.

Familien der for kort tid siden var flyttet på landet for at få mere fred og ro. Jonathan arbejdede som it-udvikler for Snapchat. Foto: Privatfoto

I nationalparken er der nu opsat disse advarselsskilte. 

Et redningshold fandt familien 17. august. Det var familien til de tre, der kontaktede myndighederne, efter de ikke kunne få kontakt til dem.

Den 45-årige familiefar blev fundet i en siddende stilling med sin baby og hund ved siden af sig, mens Ellen blev fundet lidt længere oppe ad en bakke.

De nationale amerikanske skovmyndigheder har nu lukket nationalparkerne i området, efter alge fundet i søerne. Desuden er der en del skovbrande i området.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close