Krimi4. marts 2021

Familiefar ville dræbe kone med forgiftet kakao

En familiefar blev onsdag i Østre Landsret dømt skyldig i drabsforsøg på sin kone
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200513-828461-7_20mb.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

I september sidste år blev en 45-årig mand dømt skyldig i have forsøgt at gøre en ende på sin kones liv. Afgørelsen valgte han at anke på stedet.

Og onsdag faldt dommen i Østre Landsret så. Den 45-årig familiefar fik her nedsat tsin straf fra syv års fængsel til seks år for det uhyggelige drabsforsøg.

Det skriver sn.dk

Familienfaren har dog igennem retssagen håbet på, at han kunn slippe med at blive dømt for grov vold, men retten fandt det altså bevist, at han havde gjort sig skyldig i drabsforsøg.

- Vi har fundet det bevist, at dr blev handlet med direkte forsæt til at slså ihjel. Tiltalte havde kendskab til virkningen af pillerne, som han pressede hende til at indtage mest muligt af. Vi har lagt vægt på læsionerne i hobbykniven, og på hvordan der blev ageret under hele forløbet. Han sagde selv, at "nu er det slut", og han lod tiden gå med større og tydeligt blodtab, læste dommeren ifølge SN.dk op i retten.

Sagen tog sin begyndelse 22. oktober 2019, hvor familiefaren mødtes med konen, som han var i gang med at blive skilt fra.

Da kvinden nægtede at skrive under på en kontrakt, der gav ham lov til at flytte til jylland med parrets to tvillingepiger, pressede han hende til at indtaget et giftigt pulver med langt over 100 smertestillende piller, der var knust i to glas kakao.

Den store mængde piller tog ikke livet af hende, men da hun lå kraftigt bedøvet, stak den 45-årige mand eks-konen flere gange i venstre arm med en hobbykniv.

Forinden den endelig dom over ham faldt, fik familifaren ifølge sn.dk fremstammet en grådkvalt undskyldnin til sin hustru og hele familien.

Sponsoreret indhold