Krimi24. april 2020

Familiefar kendt skyldig: Tæskede sin kone ihjel

En familiefar er netop blevet kendt skyldig i drabet på sin kone
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/retten_i_roskilde_3.jpg
 Foto: Aller Media

I 2018 blev en mor til tre på brutal vis dræbt i sit hjem i midtsjælland. Den hårdt kvæstede mor afgik ved døden på Rigshospitalet 2. oktober 2018.

Nu er den danske kvindes pakistanske mand fundet skyldig i drabet på konen. Retten fandt det bevist, at han havde til hensigt at dræbe konen.

Det skriver Ekstra Bladet.

Anklageren i sagen slog fast under sin procedure, at manden altså med al sansylighed havde til hensigt at dræbe konen, da han tævede den i forvejen svækkede kvinde med et baseball-bat og knytnæveslag.

Det uhyggelige overfald stod på i halvanden time, før kvinden afgik ved døden.

- Selvom hun have åbne sår, knoglebrud, indre kvæstelser, blev han ved med at tæske hende nat og dag. Det gjorde han, selv da hun måtte drikke og spise med sugerør, selv da hun ikke kunne gå og stå, og selv da hun mistede bevistheden. Han burde vide, at hun ville dø, sagde anklageren ifølge Ekstra Bladet i sin procedure.

Anklageren beskrev, hvordan kvinden har levet i et sandt voldsregime. Manden brugte angiveligt slagvåben som baseball-bat, men også bagsiden af en økse, da han begik de hjerteløse afstraffelser mod konen.

Kvindens øre blev på et tidspunkt revet af, og ifølge de ældste børn vidneudsagn var den unge kvinde i de sidste uger af sit liv ikke i stand til at gå, spise eller drikke selv. Det skriver Ekstra Bladet videre.

Mandens forsvarer Michael Juul Eriksen lagde vægt på i sin procedure, at hans klient muligvis kunne kendes skyldig i grov vold, men ikke vold med døden til følge eller drab.

Strafudmåling forventes at komme senere i dag.

Sponsoreret indhold