Krimi22. december 2020

Enlig far til tre dør med coronavirus: Nu kommer familien med grådkvalt bøn

En far, der var alene med tre børn, er på tragisk vis død med coronavirus. Nu kommer familien med en grådkvalt bøn til andre om at hjælpe de tre efterladte børn, der også er testet positive
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/de_tre_boern.jpeg
 (Foto: GoFundMe)

En amerikansk familie er endt i dyb krise, efter at faderen for kort tid siden døde i hjemmet med coronavirus.

Abraham Amezcua var nemlig alene med tre børn, der nu går en særdeles trist og usikker fremtid i møde.

I kølvandet på hans pludselige død er der derfor blive startet en GoFundMe-indsamling for at hjælpe hans tre efterladte børn, Moses (12), Antonio (11) og Sydney (11).

I indsamlingen står der, at Abraham Amezcua tidligere på året mistede sit job, og at han indtil sin død kæmpede en brav kamp for at give sine børn både tag over hovedet og brød på bordet. Det var dog en kamp, der var nærmest umulig for den amerikanske far.

- Børnene sidder nu i et hjem, der er seks måneder bagud med huslejen samt ubetalte vand- og elregninger. Desværre havde han ikke økonomisk forberedt på, hvad der ville ske, hvis han døde, står der i indsamlingen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/de_tre_boern.jpeg
 (Foto: GoFundMe)

De tre børn Moses (12), Antonio (11) og Sydney (11). Foto: GoFundMe

- Disse fantastiske børn, Moses (12), Antonio (11) og Sydney (11), har nu brug for din støtte i denne kritiske tid, da de også har oplevet sorgen over at miste deres bedstemor blot to uger forinden. De tre har også pådraget sig COVID og er nu i isolation, skriver familien bag indsamlingen.

- Vi håber at kunne indsamle nok penge til at kunne give dem akut økonomisk hjælp, så børnene kan forblive i deres hjem og for at hjælpe dem i den svære tid, der kommer, står der videre.

Indsamlingen blev oprettet for fem dage siden, og det er strømmet ind med penge lige siden.

I skrivende stund er der indsamlet lidt over $93.000 – svarende til omkring 566.000 danske kroner.

Sponsoreret indhold