Krimi26. juni 2023

En 17-årig anmelder voldtægt til politiet: Er sket på Roskilde Festival

Hændelsen skulle angiveligt være foregået på Roskilde Festival
Roskilde Festival 2023. Stemning på campingområdet søndag den 25. juni 2023, Her telte på campingorådet. (Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix)
En 17-årig pige har natten til mandag anmeldt til politiet, at hun er blevet voldtaget af en 17-årig dreng på Roskilde Festival.
 Foto: Ritzau Scanpix

En 17-årig pige har natten til mandag anmeldt til politiet, at hun er blevet voldtaget af en 17-årig dreng på Roskilde Festival.

Det skriver Ekstra Bladet og B.T.

Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter over for Ritzau, at politikredsen har modtaget en voldtægtsanmeldelse. Den fik kredsen klokken 00.58 natten til mandag.

Her har den 17-årige pige anmeldt, at hun er blevet voldtaget af drengen, som hun kender i forvejen. Det skulle være sket i et telt i campingområdet, men det fremgår ikke hvornår.

- De er begge blevet undersøgt, siger Maria Sander Hansen, der er kommunikationskonsulent hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 17-årige dreng er mandag morgen mistænkt i sagen, men der er ikke rejst nogen sigtelse mod ham.

Det skyldes ifølge politiet, at sagen er på et indledende stadie, og at det mangler at få kastet lys over, hvad der præcis skulle være foregået mellem de to teenagere.

Politiet fortsætter med at efterforske sagen mandag.

- Vi skal have afhørt den forurettede og derefter finde ud af, hvad drengen i givet fald skal sigtes for, siger kommunikationskonsulenten.

Også drengen skal afhøres.

Det er den eneste anmeldelse, der hidtil er kommet om voldtægt på årets Roskilde Festival, der varer fra lørdag den 24. juni til lørdag den 1. juli.

Sponsoreret indhold