Krimi29. april 2023

Emilie Mengs veninde var på arbejde, da hun fik nyheden om sigtelsen af 32-årig: – Jeg brød sammen i personalerummet

Cecilie Vejlgaard, der var en af de sidste til at have kontakt til Emilie Meng, inden hun forsvandt, reagerede yderst følelsesladet, da hun fik overbragt nyheden om, at der er fundet en mulig gerningsmand i sagen om drabet på Emilie Meng
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sådan blev 32-årig sigtet i Emilie Meng-sagen
 Video: Aller TV

I syv år har hun – sammen med Emilie Mengs efterladte – gået med uvisheden og de mange spørgsmål.

Så da nyheden om, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi havde nyt i sagen om den 13-årige pige, der blev kidnappet den 15. april, ærgrede Cecilie Vejlgaard, der var tæt med Emilie Meng, sig over, at hun skulle passe sit arbejde som skolelærer, da pressemødet blev afholdt.

Så det var først, da undervisningstimen var overstået, at det stod klart for hende, at der var kommet et gennembrud i Emilie Meng-sagen:

– Jeg har altid prøvet lidt at undgå for mange samtaler omkring det, men det var lidt svært. Jeg brød faktisk sammen inde i personalerummet, fordi der var for mange samtaler omkring det. Jeg kunne simpelthen ikke rumme det, fortalte hun fredag aften i Go' Aften Live.

Cecilie Vejlgaard understreger, at hun ikke var bedste veninder med Emilie Meng, men at de var tætte og spillede musical sammen og kom i de samme kredse. Hun fortæller, at de skrev sammen på Snapchat, den nat hun forsvandt.

Cecilie Vejlgaard, der også bor i Korsør, er lettet over, at der nu er en sigtet i sagen, efter hun i syv år har haft en masse spørgsmål og bekymringer:

– Bor han lige om hjørnet? Eller bor han langt væk? Er det en, der har gjort det før? Er det en, man kender, fordi Korsør er lille, og vi kender alle sammen hinanden, fortæller hun.

Og selv om manden for nu er sigtet og ikke tiltalt, så håber Cecilie Vejlgaard, at hun – og ikke mindst Emilie Mengs familie – snar kan få vished:

– Det bringer hende ikke tilbage, men hvis han ender med at blive dømt, så at han får det, han fortjener, afslutter hun.

Du kan se hele indslaget med Cecilie Vejlgaard på TV 2 Play.

Sponsoreret indhold