Krimi 28. april

Emilie Mengs veninde taler ud: Morderen tog også noget af mit liv

Drabet på Emilie Meng har sat sig i veninden, der begyndte at se spøgelser efter hendes forsvinden
Emilie Meng forsvandt i juli 2016 i Korsør. nbsp;
Emilie Meng forsvandt i juli 2016 i Korsør. Det har efterfølgende været hårdt for veninden.
Foto: Privatfoto

– Jeg begyndte at se spøgelser. Hvis jeg stod på Slagelse station alene på vej hjem fra byen, og en enlig dreng kom hen imod mig, så blev min første tanke, at jeg skulle hen, hvor der var et kamera. Han kunne godt være et monster.

Sådan fortæller Lilli Schou til Sjællandske Nyheder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun var jævnaldrende og veninde med Emilie Meng, om en typisk forandring i hendes adfærd i tiden efter Emilie Mengs forsvinden.

– Jeg kan huske min mors ord og alvor den solskinsdag, hvor jeg kom hjem fra mit fritidsjob og hun fortalte, at Emilie var forsvundet.

– Jeg var, netop fordi jeg skulle passe mit fritidsjob, taget et par timer tidligere hjem fra Slagelse til Korsør end Emilie, og gået hjem fra stationen sammen med en veninde, og det sagde jeg til min mor. “Du går aldrig mere hjem alene”, sagde hun, skriver Sjællandske Nyheder.

Lillis mor, der også kender Emilie Mengs mor, begyndte, som rigtig mange forældre til piger i Korsør, at beskytte sin datter med gode råd om altid at gå flere sammen, altid holde øje med sin drink, fortælle, hvor man er og alle de andre fornuftige regler, man kan sætte op for et barn, man ikke vil miste.

Sponsoreret indhold