Krimi 1. marts

Efterlyst for tyveri og databedrageri: Hvem er de?

Midt- og Vestjylland Politi efterlyser to kvinder og en mand med billede, der er mistænkt for at have begået databedrageri og tyveri
Foto: Politi

Politiet beder om offentlighedens hjælp i en sag omhandlende afluring af pinkoder til hævekort samt databedrageri.

10. februar 2022 begik to kvinder og en mand flere forhold omkring tyveri af hævekort og databedrageri i Holstebro, Skjern og Tarm.

Dem har Midt- og Vestjyllands Politi nu besluttet at efterlyse med signalement og billede, og håber i den forbindelse, at nogle kan genkende de tre mistænkte.

De tre personer aflurede folk pinkoder til hævekort, hvorefter de stjal hævekortet ved at adlede den forurettedes opmærksomhed.

De tre mistænkte beskrives som:

A: Kvinde, mellemøstlig af udseende, 25-35 år gammel, almindelig kropsbygning, mørk i huden, brune øjne, sort hår og øjenbryn.

Hun var derudover iklædt lysegrå jakke med et mærke på venstre overarm, gråt tørklæde svøbt om håret og halsen og medbragte en blålig ”vadsæk”.

Artiklen fortsætter efter billedet

Efterlyste A. Foto: Politi

B: Kvinde, mellemøstlig af udseende, 25-35 år gammel, almindelig kropsbygning, mørk i huden, brune øjne, sort hår og øjenbryn.

Hun var derudover iklædt brun dunvest, sort/hvid og gråternet jakke, lyserød strikhue og mørke bukser.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Efterlyste B. Foto: Politi

C: Mand, mellemøstlig af udseende, 30-40 år gammel, kraftig af bygning, mørk i huden, brune øjne, sort kort fuldskæg, sort hår og øjenbryn.

Han var derudover iklædt Mørkeblå trøje, sort/blå dunvest, blå/grå bukser, blå sko med hvid bund, blå strikhue og medbragte sort skulderhængt taske.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Efterlyste C. Foto: Politi

Har man oplysninger om personernes identitet eller opholdssted, opfordres borgere til at kontakte politiet på telefonnummer 114.

Sponsoreret indhold