Krimi5. december 2021

Efter skuddrama: Nu efterlyser politiet denne mand

Politiet har sent lørdag aften udsendt et overvågningsfoto fra Netto på H.C. Ørstedsvej af en mand, der er mistænkt for at stå bag skyderiet lørdag aften i København
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/politi_3_0.jpg
 Foto: Politi.dk (arkiv)

Københavns Politi leder søndag morgen fortsat efter en mand, som er mistænkt for at stå bag et skyderi i København.

Manden gik ifølge politiet ind på en vandpibecafé på Åboulevard 39 mellem Frederiksberg og Nørrebro, hvor han skød en ung mand.

Politiet vurderer, at gerningsmanden efter skyderiet flygtede ind i Netto på H.C. Ørstedsvej nær Åboulevard på Frederiksberg.

- Efter skudafgivelsen løb han fra stedet ind mod byen og drejer til højre ad H.C. Ørstedsvej, siger Rasmus Bernt Skovsgaard, der er politiinspektør hos Københavns Politi, på en pressebriefing kort før klokken 23.30.

Ifølge politiinspektøren løb den formodede gerningsmand derfra tilbage mod Åboulevard og forsvandt i "ukendt retning".

Politiet har siden pressebriefingen udsendt et overvågningsfoto af den mistænkte.

Han er ifølge politiet en "ung mand med fuldskæg, cirka 175 centimeter høj, iført sort tøj og sorte sko samt et sort mundbind".

Artiklen fortsætter under opslaget

- Vi hører meget gerne fra vidner eller andre, der kender vedkommende via 1-1-4 eller på stedet, skriver Københavns Politi på det sociale medie Twitter, i forbindelse med at billedet er blevet frigivet.

Den centrale efterforskningsleder hos Københavns Politi Anders Lykkegaard oplyser lidt over klokken 05.00 søndag morgen til Ritzau, at skudofferets tilstand stadig er meget kritisk.

Københavns Politi kan endnu ikke fastslå, om skyderiet lørdag har noget at gøre med skyderierne, der er foregået de seneste dage.

- Vi er jo altid meget forsigtige med på et tidligt tidspunkt at kæde de her ting sammen, og det er jeg også nu. Men det er klart, at med de episoder og hændelser, der har været de sidste dage, så er det en hypotese, og en hypotese, der fylder mere og mere i vores efterforskning, siger Rasmus Bernt Skovsgaard.

Det er ligeledes for tidligt at sige, om det er banderelateret, oplyser han.

Sponsoreret indhold