Krimi30. maj 2021

Efter knivdrab: 18-årig mistænkt grusomt tortureret

En 18-årig mand, der er sigtet for at stå bag et knivdrab på en 19-årig, er efterfølgende blevet voldsomt mishandlet ifølge politiet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En 19-årig mand blev natten til lørdag fundet knivdræbt i Vejle, og senere på dagen lykkedes politiet med at anholde den formodede gerningsmand.

Ifølge eb.dk har Syd- og Sønderjyllands Politi anholdt en 18-årig mand, der søndag formiddag blev sigtet for drabet, men nægtede sig skyldig.

Den 18-årige mand ankom til Retten i Horsens på krykker. Formentlig fordi han før politiets anholdelse var blevet fanget af tre andre unge mænd, der har udsat ham for voldsom tortur.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/19-aarig_drab.jpg

Blomster på den 19-åriges drabssted. Foto: presse-fotos.dk

Umiddelbart efter at den 18-årige havde været i grundlovsforhør, blev en 21-årig mand fremstillet i et nyt grundlovsforhør.

Sammen med to ukendte medgerningsmænd er han sigtet for at have kidnappet, frihedsberøvet og tortureret den 18-årige drabssigtede.

Politiet mener, at de tre gerningsmænd har slået den 18-årige adskillige gange i ansigtet, trampet ham i hovedet, forsøgt at brænde hans øjenlåg og stukket ind pind i øret og anuset på ham.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/19-aarig_drab2.jpg

Politiet var massivt til stede, da den 19-årige blev fundet knivdræbt natten til lørdag. Foto: presse-fotos.dk

Desuden er den 21-årige sigtet for trusler på livet.

Han nægter sig skuldig i anklagerne.

Sponsoreret indhold