Krimi23. april 2024 (opd. 23. april 2024)

Efter fund af syrebomber: Tre mindreårige afhørt

Nu oplyser politiet, at de har identificeret og afhørt tre mindreårige i forbindelse med fundet af syrebomber på Rørkjær Skole Urban i Esbjerg

Politiet har identificeret og afhørt tre mindreårige personer i forbindelse med fundet af syrebomber på Rørkjær Skole Urban i Esbjerg.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

De mindreårige blev afhørt under tilstedeværelse af værger og sociale myndigheder, lyder det.

Forsvarets ammunitionsrydningstjeneste har været på stedet for at håndtere resterne af de sprængte syrebomber. Her fandt man yderligere to bomber, der ikke var sprængte.

Tidligere forlød det, at der var blevet fundet i alt seks syrebomber på skolen.

Afspærringerne omkring skolegården og vejene er fjernet. Politiet og ammunitionsrydningstjenesten har forladt stedet.

- Politiet har en klar forventning om at have fundet det hele, ligesom Sydvestjysk Brandvæsen har vasket overflader for rester af de kemikalier, der var spredt, lyder det i pressemeddelelsen.

Politiet forlader dog ikke området helt. En mobil politistation kommer onsdag ud på skolen for at besvare både elever og borgeres spørgsmål.

Politiet tilføjer ydermere, at efterforskningen fortsætter.

Skolens ledelse anmeldte tirsdag klokken 10.50, at man havde fundet syrebomber i skolegården. Syrebomberne blev kastet ind på et tidspunkt mellem mandag aften og natten til tirsdag.

To børn blev i forbindelse med hændelsen bragt til skadestuen af deres forældre med lettere ætsningsskader.

Ritzau har forsøgt at få oplyst, hvor alvorlige de to børns skader er, samt om de tre mindreårige er mistænkte i sagen. Det har Syd- og Sønderjyllands Politi ikke kunnet oplyse.

Sponsoreret indhold