Krimi25. april 2023

Efter fund af efterlyst bil i Emilie Meng-sag: – At de leder efter den er interessant

SE og HØRs krimiekspert Peer Kaae bider mærke i, at politiet gør så stor en indsats for at finde den efterlyste bil i Emilie Meng-sagen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
13-årig pige forsvandt: Det ved vi om sagen

Fundet af bilen er noget SE og HØRs krimiekspert Peer Kaae bider mærke i.

– At de leder efter bilen er interessant, fordi politiet så er inde i en dyb efterforskning i, om han har noget med drabet på Emilie Meng at gøre. Ellers ville de ikke bruge kræfter på at finde den, fortæller Peer Kaae til SE og HØR.

Ifølge B.T. fortæller de slovakiske ejere af bilen, at de fik bilen beslaglagt den 20. april - altså blot fire dage efter den 13-årige pige blev fundet i live.

Blod er næsten umuligt at vaske væk

Peer Kaae, SE og HØRs krimiekspert

– Hvis de kunne udelukke ham fuldstændig, så ville de ikke sætte så markant ind på at finde den bil. Efterforskningen er intens på at linke ham til Emilie Meng, og det må der være en grund til, siger Peer Kaae.

Den slovakiske familie, som nu ejer bilen, har også vist B.T. en tidligere registreringsafgift som dokumentation for, at den sigtede har ejet bilen, hvilket han skulle have gjort fra 2016 til 2021.

Den sigtede har tidligere fortalt, at hans bil blev totalskadet i 2021. Men som B.T. skriver, blev bilen sendt til en autoophugger, som herefter har solgt den videre til Østeuropa, hvor nogle lever af at opkøbe smadrede biler og sætte dem i stand.

Venter politiet et stort arbejde

Det danske politi skal nu i gang med en større undersøgelse af bilen for at lede efter mulige spor.

Selv om det er syv år siden, at Emilie Meng blev dræbt, er det stadig muligt at finde spor fra hende, fortæller SE og HØRs krimiekspert.

– Det kan man sagtens. Især hvis der har været blodspor efter Emilie Meng. Blod er næsten umuligt at vaske væk, forklarer Peer Kaae.

Han tror dog ikke, at det bliver lige foreløbig, at man kan forvente et svar fra politiet.

– Medmindre de finder direkte dna fra både ham og Emilie Meng i bilen, ellers vil jeg sige, at der går måneder, før vi får svar fra politiet, forudser Peer Kaae.

Den sigtede sidder lige nu varetægtsfængslet frem til den 11. maj. Mandag blev det offentliggjort, hvem der forsvarer ham i sagen, hvor han er sigtet for at have bortført og voldtaget den 13-årige pige.

Sponsoreret indhold