Krimi18. april 2024 (opd. 18. april 2024)

Efter drab: 17-årig sigtet for at skaffe drabsvåben

Torsdag fremstilles en 17-årig i grundlovsforhør. Han sigtes for medvirken til drab på Frederiksberg i januar
En 17-årig dreng fremstilles torsdag i grundlovsforhør i retten på Frederiksberg. Drengen er sigtet for medvirken til drab.
En 17-årig dreng fremstilles torsdag i grundlovsforhør i retten på Frederiksberg. Drengen er sigtet for medvirken til drab.
 Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

En 17-årig dreng, der er sigtet for medvirken til et drab begået på Frederiksberg i januar, er blevet fængslet i 28 dage, skriver Midt- og Vestsjællands Anklagere på det sociale medie X.

Den 17-årige nægter sig skyldig, skriver Ekstra Bladet, der var til stede ved grundlovsforhøret torsdag middag, hvor han blev fremstillet.

Politiet fik anmeldelsen om drabet den 14. januar, og en 22-årig mand blev fundet skudt i en bil på Worsaaesvej. Drabet menes at have baggrund i en konflikt mellem den forbudte bande Loyal To Familia (LTF) og rockergruppen Hells Angels.

Ifølge anklagemyndigheden stod den 17-årige bag drabet sammen med flere uidentificerede gerningsmænd. Det skriver B.T.

Den 17-årige er ifølge mediet den eneste anholdte i sagen.

Han blev anholdt torsdag morgen i forbindelse med en anholdelses- og ransagningsaktion i Holbæk og Odsherred, som blev gennemført efter våbenfund Ladegårdsparken i Holbæk i februar.

I alt blev seks personer anholdt i aktionen, hvor der ikke blev fundet nye våben. Tre af dem fremstilles torsdag i grundlovsforhør i Retten i Holbæk.

Sponsoreret indhold